Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Обзорска река инфо
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Обзорска река инфо
Привет колеги ,след 10 дни ще съм на почивка в Обзор.Дали ще мога да съчетая плажа с риболов има ли риба в реката и каква?
Re: Обзорска река инфо
Реката се казва Двойница.Oколо моста се хваща дребен уклей на плувка и блудо.Ако се разходиш нагоре от моста по вировете и някое кленче може да удари,но като цяло не се надявай на качествен риболов там.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- научил се да хвърля
да допълня също и мряна и каракуда 

-
- разбира нещата
И аз да допълня-шаран и иларияthe gers написа:да допълня също и мряна и каракуда

Ама си вземи и въдичка за морски риболов

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- разбира нещата
Tва какво значи ?Дънна от плажа ли за сърфов риболов?riibok написа:И аз да допълня-шаран и иларияthe gers написа:да допълня също и мряна и каракуда![]()
Ама си вземи и въдичка за морски риболов
Някой път вълните са вкарвали илария в реката и на устието се е хващала на плувка.Може би това е имал предвид колегата.А колкото до шаран-това е някаква легенда
Ако е тихо морето е възможен риболов на дъно от плажа....
Ако е тихо морето е възможен риболов на дъно от плажа....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- разбира нещата
Имам предвид въдица за илария,това значи!Дънна,с чувствителен връх-има доста писано,каква трябва да е.
Ако нямаш такава,вземи си фидер,върши идеална работа
А шарана е труден,спор няма,ама не е легенда,познавам всяко завоѝче от реката в продължение на километри,знам и какво има вътре
И не вълните вкарват иларията вътре,рибата влиза,когато реката се отпуши и прелее
Ако нямаш такава,вземи си фидер,върши идеална работа

Илария има целогодишно,не само в устието,а доста по-нагоре,чак до краварника.RAAZIEL написа:Някой път вълните са вкарвали илария в реката и на устието се е хващала на плувка.Може би това е имал предвид колегата.А колкото до шаран-това е някаква легенда
А шарана е труден,спор няма,ама не е легенда,познавам всяко завоѝче от реката в продължение на километри,знам и какво има вътре

И не вълните вкарват иларията вътре,рибата влиза,когато реката се отпуши и прелее

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- разбира нещата
Благодаря за отговорите ,обнадеждих се от темите за Тънковска река (щуките) и мислех да ловя на спининг ,но ще взема само мача и булдо с мухи.