Питане за яз. Сливнишки язовир

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

m_ad
новобранец
новобранец

Питане за яз. Сливнишки язовир

Мнение от m_ad »

Здравейте колеги.
Някой би ли споделил информация за този водоем? Условия за риболов, рибите в язовира, такси за брой пръчки, такси за улов, възможност за автомобил в близост до мястото на риболов, възможност за палатка, барбекю и т.н.
Предварително Ви благодаря и Ви пожелавам успехи!
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Питане за яз. Сливнишки язовир

Мнение от hristotihov »

Последното ми капо на Сливнишкия беше миналата година, от тогава не съм ходил. До колкото си спомням беше 5 лева на пръчка а рибата не се плаща. При такъв регламент е ясно че се зарибява с минимални количества. Пътя се поддържа и е проходим. Има хубави поляни и става за палатки, веднъж дори дойде една каравана. Преди време го зарибяваха с американски сомчета, шарани и амури или по-точно шаранчета и амурчета. :D Мисля че има малко каракуда и други саморасляци. Много е чиста водата, но имаше проблем с растителност по дъното и мисля че трябва да се ползват монтажи с повдигачи. Силен риболов не очаквай, но си струва заради чистата вода и природата. Пиши ако ходиш. :drinkers:
нямам живарник
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Беше ми любим,там ми мина детството! Отдавна несъм го посещавал,защото всеки път намирах само лоши отзиви за риболова там!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
m_ad
новобранец
новобранец

Мнение от m_ad »

В един друг форум, колега пише за добри постижения като за платено, и то редовно. Затова реших да попитам тук.
m_ad
новобранец
новобранец

Мнение от m_ad »

Добър ден колеги. Голямо четене пада, голямо нещо :D. Моля Ви, споделете нещо все пак. Надявам се все някой от Вас има опит на този водоем през този сезон. Не ми се ще да отида там и да се получи :butthead: :axe:
Поздрави.
panef
новобранец
новобранец

Мнение от panef »

Здравейте на всички :) Може ли малко прясно инфо за язовира?
Такса за въдица, плаща ли се рибата...
Мерси предваритено
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”