Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Питане за яз. Сливнишки язовир
Модератор: sapuna
Питане за яз. Сливнишки язовир
Здравейте колеги.
Някой би ли споделил информация за този водоем? Условия за риболов, рибите в язовира, такси за брой пръчки, такси за улов, възможност за автомобил в близост до мястото на риболов, възможност за палатка, барбекю и т.н.
Предварително Ви благодаря и Ви пожелавам успехи!
Някой би ли споделил информация за този водоем? Условия за риболов, рибите в язовира, такси за брой пръчки, такси за улов, възможност за автомобил в близост до мястото на риболов, възможност за палатка, барбекю и т.н.
Предварително Ви благодаря и Ви пожелавам успехи!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Питане за яз. Сливнишки язовир
Последното ми капо на Сливнишкия беше миналата година, от тогава не съм ходил. До колкото си спомням беше 5 лева на пръчка а рибата не се плаща. При такъв регламент е ясно че се зарибява с минимални количества. Пътя се поддържа и е проходим. Има хубави поляни и става за палатки, веднъж дори дойде една каравана. Преди време го зарибяваха с американски сомчета, шарани и амури или по-точно шаранчета и амурчета.
Мисля че има малко каракуда и други саморасляци. Много е чиста водата, но имаше проблем с растителност по дъното и мисля че трябва да се ползват монтажи с повдигачи. Силен риболов не очаквай, но си струва заради чистата вода и природата. Пиши ако ходиш. 

нямам живарник
-
- разбира нещата
Беше ми любим,там ми мина детството! Отдавна несъм го посещавал,защото всеки път намирах само лоши отзиви за риболова там!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
В един друг форум, колега пише за добри постижения като за платено, и то редовно. Затова реших да попитам тук.
Добър ден колеги. Голямо четене пада, голямо нещо
. Моля Ви, споделете нещо все пак. Надявам се все някой от Вас има опит на този водоем през този сезон. Не ми се ще да отида там и да се получи
Поздрави.

Поздрави.
Здравейте на всички
Може ли малко прясно инфо за язовира?
Такса за въдица, плаща ли се рибата...
Мерси предваритено

Такса за въдица, плаща ли се рибата...
Мерси предваритено