Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Шуменско езеро
Модератор: Paublo_Eskobar
Шуменско езеро
Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?
Re: Шуменско езеро
steji написа:Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?
Здравей!
Да ти кажа на езерото излизат Каракуда,червеноперка,шаран,Амур,щука.Последно ми казаха че са изкарали и сом.За Толостолопа__________ сега му замислям някаква захранка и ще се ходи през вечер маи да се тества... Просто има не обикновени екземпляри.Ловиш си риба и на 20 метра виждаш как нещо огромно изшляпва във водата.Така помагах на един колега да извадим една рибка около 6 кила

Наслука колега и да хванеш някой трофей !
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Земи си смени аватараsteji написа:Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sleepwalker_
- разбира нещата
На Шуменския се спи без проблеми, има удобни места за разпъване на катун. Сомове се вадят, има ги, но не много често. Сега до колкото знам са тръгнали толстолобите, често се закачат дори и инцидентно - в неделя като ходих за 2-3 часа едни момчета извадиха около 3-те кила риба на царевица.
Иначе и бяла риба си има доволно, хубави костури, щуки, но трябва да знаеш де да ги търсиш.
Иначе и бяла риба си има доволно, хубави костури, щуки, но трябва да знаеш де да ги търсиш.
Благодаря много за информацията! Ще се възползвам от нея. После ще пиша какъв е улова.