Шуменско езеро

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
steji
новобранец
новобранец

Шуменско езеро

Мнение от steji »

Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?
de4obg
новобранец
новобранец

Re: Шуменско езеро

Мнение от de4obg »

steji написа:Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?

Здравей!
Да ти кажа на езерото излизат Каракуда,червеноперка,шаран,Амур,щука.Последно ми казаха че са изкарали и сом.За Толостолопа__________ сега му замислям някаква захранка и ще се ходи през вечер маи да се тества... Просто има не обикновени екземпляри.Ловиш си риба и на 20 метра виждаш как нещо огромно изшляпва във водата.Така помагах на един колега да извадим една рибка около 6 кила :)За преспиването виждал съм да има палатки каравани шатри както и познати от Варна са спали там.До колкото за риболова през ноща не-знам.за въдичари мисля че няма да има проблем.Еми това е до колкото мога да помогна! :)
Наслука колега и да хванеш някой трофей !
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

steji написа:Здравейте! Чух, че на Шуменското езеро имало добра риба. Вярно ли е? Може ли да ми каже някой и какви са условията? Може ли там да се приспива?
Земи си смени аватара :idea: Не е никак актуален :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

На Шуменския се спи без проблеми, има удобни места за разпъване на катун. Сомове се вадят, има ги, но не много често. Сега до колкото знам са тръгнали толстолобите, често се закачат дори и инцидентно - в неделя като ходих за 2-3 часа едни момчета извадиха около 3-те кила риба на царевица.
Иначе и бяла риба си има доволно, хубави костури, щуки, но трябва да знаеш де да ги търсиш.
Аватар
steji
новобранец
новобранец

Мнение от steji »

Благодаря много за информацията! Ще се възползвам от нея. После ще пиша какъв е улова. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”