за хищник на яз.Кърджали

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Ivan Hadgiev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

за хищник на яз.Кърджали

Мнение от Ivan Hadgiev »

здравейте колеги, тази седмица беше доста студено и пропуснах излета, но през седмицата смятам да наваксам, да ви питам и по скоро колегите от Кърджали и най-вече от Смолян които са редовни на моста до село Сухово - как е улова, дава ли костура, дали пък и някоя друга бяла риба не се е обадила? пишете ...... инфото ще е полезно за всички ни
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Колега,
Аз лично скоро не съм ходил там, но от колеги които скоро са били там разбрах, че не е за объркване :? Излиза уклей (не много едър и не в големи количества)бяла риба много рядко :roll:
Ти от Ардино ли си :?: Мисля че беше от там :roll: или не :) Ако си от Ардино или Кърджали на теб ти е по-близо ,що не провериш и да пишеш дали си заслужава да се дойде до там :wink:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

На село Дъждовница,на дерето долу в залива излизала белурка(голяма уклейка),така ми каза един комшия дето е ходил.А на яз Студен кладенец до село Широко поле са хванали с мрежа 150 кг распер в събота.Кмета на широко поле ми го каза и чак ми се хили насреща.Идваше ми да му тегля една майна ,ама си замълчах.За кво плащаме билети ,и аз не знам. :oops:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Ivan Hadgiev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

малко инфо от последните часове

Мнение от Ivan Hadgiev »

Здравейте отново колеги!

Днес бях по-служба в Кърджали, разполагах с около 3 часа свободно време и реших да ида до МобиДик да видя как е улова. Взех си такъмите, 2 кила захранка за уклей, малко стръв - живи щипоци и бял червей омешен с пинки. Там заварих само един колега който освен червеноперки не беше хванал нищо друго - ловеше на дълбоко около 9 метра на торен и бял червей. Захраних умерено ....... пробвах най-напред на живи щипоци - но нищо ...... смених на бели червеи, пораздвижиха се уклейките, но слабо......., смених на пинки, уклейките полудяха, кълвяха като невидели, но все дребосъци доста под 7 см. които освен да си ги пуснеш друго не биваше да им се случва..... костур или друго не ми се и обади, че заръмя един ситен дъждец само за берекет да е, замалко да накисня до кости без да се усетя, реших да събирам и да се прибирам, а на връщане към Ардино по даладжата вече даждеца беше преминал в сняг, всичко побеля....... е няма как време си му е. А риболов май вече през лятото ще стане...... аде наслука там където върви и кълве
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

Vesko1 написа: .А на яз Студен кладенец до село Широко поле са хванали с мрежа 150 кг распер в събота.Кмета на широко поле ми го каза и чак ми се хили насреща.Идваше ми да му тегля една майна ,ама си замълчах.За кво плащаме билети ,и аз не знам. :oops:
Е ЗА ТВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА :evil: :evil: :evil:
ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗА ТАКИВА ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ :evil: МАГАРЕ ДА ГИ НА.....БЕ ДАНО ВСИЧКИТЕ :twisted:

Иначе Веско мерси за инфото :wink:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”