Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

за хищник на яз.Кърджали
Модератор: bobopeli
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
за хищник на яз.Кърджали
здравейте колеги, тази седмица беше доста студено и пропуснах излета, но през седмицата смятам да наваксам, да ви питам и по скоро колегите от Кърджали и най-вече от Смолян които са редовни на моста до село Сухово - как е улова, дава ли костура, дали пък и някоя друга бяла риба не се е обадила? пишете ...... инфото ще е полезно за всички ни
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,
Аз лично скоро не съм ходил там, но от колеги които скоро са били там разбрах, че не е за объркване
Излиза уклей (не много едър и не в големи количества)бяла риба много рядко
Ти от Ардино ли си
Мисля че беше от там
или не
Ако си от Ардино или Кърджали на теб ти е по-близо ,що не провериш и да пишеш дали си заслужава да се дойде до там 
Аз лично скоро не съм ходил там, но от колеги които скоро са били там разбрах, че не е за объркване

Ти от Ардино ли си

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Vesko1
- сериозен играч
На село Дъждовница,на дерето долу в залива излизала белурка(голяма уклейка),така ми каза един комшия дето е ходил.А на яз Студен кладенец до село Широко поле са хванали с мрежа 150 кг распер в събота.Кмета на широко поле ми го каза и чак ми се хили насреща.Идваше ми да му тегля една майна ,ама си замълчах.За кво плащаме билети ,и аз не знам. 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Ivan Hadgiev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
малко инфо от последните часове
Здравейте отново колеги!
Днес бях по-служба в Кърджали, разполагах с около 3 часа свободно време и реших да ида до МобиДик да видя как е улова. Взех си такъмите, 2 кила захранка за уклей, малко стръв - живи щипоци и бял червей омешен с пинки. Там заварих само един колега който освен червеноперки не беше хванал нищо друго - ловеше на дълбоко около 9 метра на торен и бял червей. Захраних умерено ....... пробвах най-напред на живи щипоци - но нищо ...... смених на бели червеи, пораздвижиха се уклейките, но слабо......., смених на пинки, уклейките полудяха, кълвяха като невидели, но все дребосъци доста под 7 см. които освен да си ги пуснеш друго не биваше да им се случва..... костур или друго не ми се и обади, че заръмя един ситен дъждец само за берекет да е, замалко да накисня до кости без да се усетя, реших да събирам и да се прибирам, а на връщане към Ардино по даладжата вече даждеца беше преминал в сняг, всичко побеля....... е няма как време си му е. А риболов май вече през лятото ще стане...... аде наслука там където върви и кълве
Днес бях по-служба в Кърджали, разполагах с около 3 часа свободно време и реших да ида до МобиДик да видя как е улова. Взех си такъмите, 2 кила захранка за уклей, малко стръв - живи щипоци и бял червей омешен с пинки. Там заварих само един колега който освен червеноперки не беше хванал нищо друго - ловеше на дълбоко около 9 метра на торен и бял червей. Захраних умерено ....... пробвах най-напред на живи щипоци - но нищо ...... смених на бели червеи, пораздвижиха се уклейките, но слабо......., смених на пинки, уклейките полудяха, кълвяха като невидели, но все дребосъци доста под 7 см. които освен да си ги пуснеш друго не биваше да им се случва..... костур или друго не ми се и обади, че заръмя един ситен дъждец само за берекет да е, замалко да накисня до кости без да се усетя, реших да събирам и да се прибирам, а на връщане към Ардино по даладжата вече даждеца беше преминал в сняг, всичко побеля....... е няма как време си му е. А риболов май вече през лятото ще стане...... аде наслука там където върви и кълве
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е ЗА ТВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЯ ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВАVesko1 написа: .А на яз Студен кладенец до село Широко поле са хванали с мрежа 150 кг распер в събота.Кмета на широко поле ми го каза и чак ми се хили насреща.Идваше ми да му тегля една майна ,ама си замълчах.За кво плащаме билети ,и аз не знам.

ПИСНА МИ ДА СЛУШАМ ЗА ТАКИВА ПРОДАЖНИ УПРАВЛЯВАЩИ

Иначе Веско мерси за инфото

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---