Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Корекцията на Драганово
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Корекцията на Драганово
Доволен излет, доста уклей и дребна червеноперка на бял червей, на дъно не бутна, на жива стръв не съм пробвал, скъсах една блесна, ма майната му:-) Ако има какво да споделите за тази корекция дайте някой акъл,че ми хареса много мястото и смятам да го посетя следващия уикенд пак. На слука и късмет желая на всички!
- daniel_g
- разбира нещата
Ами ако си свариш житце, или купиш и се позиционираш на мястото точно на излизане от Драганово в ляво , може да имаш добра слука и на добри като размери каракуди и някое и др шаранче. АКо са тръгнали вече.
Аз корекцията съм я оставил за времето когато забранят риболова по реките и язовирите , та още обикалям Янтра.
Ето на вчера , на жито - макар и силния вятър си тръгнах с 4-5 добри каракуди 2 муража, доста като количестви и като размер уклеи.
Аз корекцията съм я оставил за времето когато забранят риболова по реките и язовирите , та още обикалям Янтра.
Ето на вчера , на жито - макар и силния вятър си тръгнах с 4-5 добри каракуди 2 муража, доста като количестви и като размер уклеи.
Re: Корекцията на Драганово
От кога е подходящо да се лови на жито и царевица ?