PVC лодка или Уфимка 21

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

PVC лодка или Уфимка 21

Мнение от gogolisec »

Здравейте на всички.Регистрирах се неотдавна във вашия сайт и до сега само четях темите и отговорите по тях,но сега ми се налага да изпозвам вашето компетентно мнение.Значи искам да си купя лодка ,която ще използвам за внасяне за шаран и ловене от нея на плувка т. е. не ми трябва за далечни разстояния.Бях се спрял на Уфимката като най-подходяща,но сега имам оферта за една от PVC-чисто нова не е пускана на вода:250 лв.;дължина 3,40 м; с 3 камери и надуваемо дъно и 2 възглавници.На външен вид е добра.Обаче ме притеснява,че няма пейки,които са си удобство по принцип.Какво ще ме посъветвате изхождайки от опита,който имате при употребата и на 2-та вида лодки?Аз до сега съм ползвал на заем,но са били все гумени и затова ме безпокои PVC-то.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Това PVC ми се види много ефтино... само за 250лв.... предполагам не е от много слоеве... и ако случайно се спука това нещо просто няма лепене, а щом няма и пейки... тогава забрави за удобство да ловиш на плувка. Ще ти е безкрайно неприятно.
Що се отнася до Уфимка 21 , май за нея няма какво да говорим , 90 % от рибарите в българия са с руските гумени лодки и ги карат по 4-5 години при добро съхранение , а и за тях има резервни материали.
Само да знаеш тази година руските лодки ще се внесат с 30% увеличение , понеже сме в ЕС.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Уфимка 21 или 22 не се чуди ами взимай , аз съм с такава лодка от 6 години и досега съм нямал ппроблем дори и все още няма лепенка по нея !!!!
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Първо колега ти самия трябва да знаеш по какво предназначение ще ползваш лодката.Дали ще поставяш двигател.Ако се касае за захранване и разпъване много по-удобна е надуваемата,заема млко място,тежи 15кг(Уфимка-21).Как ще транспортираш PVC-то,дали на колесар или по друг начин,ако сам си отговориш на тия въпроси определено ще направиш правелния избор.Късмет.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мойта уфимка(22) е над 10 г...имала е по нея по една педя мухьл..талкирал сьм я за тия години само ведньж...многократно е била третирана с куки,падали са фасове,засьхвала е кал и захранки,драскана е в скали и храсти... :lol: :lol:само ведньж и подлепих 4ерните кантове тук таме...лепенки все още няма..преди това имах пвц-всеки пьт я лепех по 2,3 пьти..сам си прави сметка :wink: цената е под 300лв...а за пейките...не си мисли,4е са толкова удобни ако виснеш в нея цел ден!за нанасяне оба4е е перфектна :idea:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

колега дедеф-обьркал си се без да искаш-пвц зна4и МУШАМА :lol: ти си се заблудил за колесара с тия лодки от смолите :!:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Мерси за съветите на всички.И аз си мисля,че Уфимката е най-добра.Вече 2 часа се ровя в нета и не мога да намеря никъде оферти за този вид лодки.Ако някой знае къде има да каже-съгласен съм и втора употреба.Ако не-ще трябвя да чакам до 01.04-02-04 на изложението в Пловдив и дано имам късмет!!!
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

5кила мерси за поправката-става дума за мушамата наистина.Има ли разлика между мушама и винил и каква е тя?
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

До средата на април ще дойде вноса на руските лодки. Така че до тогава няма да се появи оферта в интернет за новите, понеже цените ще са различни. А за втора ръка си пусни обяви по интернет сайтовете или търси по колеги и приятели :wink: . Успех!
Клавиатура риба не лови!!!
nickstar
новобранец
новобранец

Като става въпрос за уфимка ...

Мнение от nickstar »

Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .
nixtaaaa
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Local написа: Само да знаеш тази година руските лодки ще се внесат с 30% увеличение , понеже сме в ЕС.
това пък защо?
митото на надуваемите лодки /европейското/ е само 2.7% ! Сигурен съм, че преди нова година беше по-високо, но не ми се търси в старата митн. тарифа!
Nedeltcho Delev

Re: Като става въпрос за уфимка ...

Мнение от Nedeltcho Delev »

nickstar написа:Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .
Купих лодката :D :D :D
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Като става въпрос за уфимка ...

Мнение от ribarq »

Nedeltcho Delev написа:
nickstar написа:Като става въпрос за уфимка имам една в отлично състояние.... пускана е десетина пъти на вода... Уфимка 22 е .... Ако някои се интерисува цената е 160 лв. Мове да ме търсите и на gsm 0888 610 380. или на скаип nickstar2006 .
Купих лодката :D :D :D

ееееее колега трябва да черпиш изпревариме за няколко часа !
да ти е честита и безавариййно ползване :):):):)
Nedeltcho Delev

За лотката

Мнение от Nedeltcho Delev »

Благодаря Ви колеги за хубавите пожелания,вече няма да влизам със гума,а слодка та нали сме в ЕВРОПАТА :( :( :( вече,а що се отнася за лодката направо е перфектна :D :D :D Ако се срещнем някаде по язовирите с вас ще ви я давам и на вас,който няма лодка.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: За лотката

Мнение от AL KAPONE »

Nedeltcho Delev написа:Благодаря Ви колеги за хубавите пожелания,вече няма да влизам със гума,а слодка та нали сме в ЕВРОПАТА :( :( :( вече,а що се отнася за лодката направо е перфектна :D :D :D Ако се срещнем някаде по язовирите с вас ще ви я давам и на вас,който няма лодка.
:lol: Дано не бъркам , ама беше ли на Жребчево! от Нашия лагер се виждаше един дето се движи като скутер с една гума :roll: направо ми паднаха очите през бинокъла като видях :shock: Инак честито придобевка, сега може да се пускаш по вировете на марица без да ти пречат Мангалите ..... извинете Ромите :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”