Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Резултати от тест на влакна според EFTTA!!!
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Резултати от тест на влакна според EFTTA!!!
Вижте това колеги може да ви е полезно при избор на влакно
http://www.eftta.com/english/line_test_ ... 0681325558

http://www.eftta.com/english/line_test_ ... 0681325558
- krokibg
- учете се от него
Тези ги взех тази зима.Тепърва ще ги преценявам дали са добри или не.Параметрите им са много добри и КарпЕксперта на възел издържа доста,но ако е топло времето.Студено ли е,се къса,като всички други.Павечето не издържат на студ.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Мога да кажа че съм го взел направо на късмет,за да го пробвам.КарпЕксперта е по-мек ми се струва от Суфикса.Барам ги,правя възли,гледам на светлина и на лупа и мисля че дебелината им е една и съща.Ако си пробвал Експерта и не ти харесва твърдостта му добре,но ако не си,просто си го вземи и го пробвай,моите първи впечатления са че е по-здраво и по-издръжливо от Суфикса и други влакна.Това е мое лично мнение. 

-
- ще става разбирач
Оня ден взех една ролка Фокус Хамелеон...ако не бъркам така се казваше.Камен го похвали и сега го тествам.Като за 2 замятания нямам впечатления.Прилично е за сега.Времето ще покаже 

Последно промяна от executor на Вто Апр 03, 2007 10:07 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тука вече ме уцели по болното мястоexecutor написа:А ако говорим за здравина-Зебко Топик е един път ама и то е твърдо като тел

После ползвах един Camtec на Balzer, след това Big Game(м/у другото си беше ОК)...и сега....?
Все пак трябва да навием нещо на тия макари и тая година, забелязал съм че без влакно трудно се хващат шаранчета

- krokibg
- учете се от него
Има вариант
Навиваш няква корда която да е по дебела и накрая си правиш повод от конец към 1-1.50 м и си готов.Важното е задната корда да ти е здрава,за конеца нетрябва да се притесняваш.Такива шарани и амури по 10-15 кг,просто нама да имат шанс.Един повод с конец 0.17-19 мм ти върши перфектна работа.Аз така мисля.Не е задължително кордата да е някаква скъпа и квалитетна,а просто здрава.
просто пробвай 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Фокус ще ползвам вече 3 сезон,и съм доволен.Хамелекона направи вече 4-5 излета,има изкарани 2 риби от края на миналия сезон.Издържа ми на закачки-общо взето това са ми впечатленията.Единственото което препоръчвам -смяна на всеки сезон,защото към края се вижда видимо стареене.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА