Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Малко Шарково???
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
Малко Шарково???
Всякаква информация ще ми е полезна за актуалното състояние на водоема?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Клавиатура риба не лови!!!
бегай
На воденския ръкав дава изключителни количества белица ако си привържаник на домашни консерви отиваи на булдо обезателно обаче,А и рибките са с максимално тегло стотина грама
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: бегай
Нещо за шарани чува ли се ?Gan4eff написа:На воденския ръкав дава изключителни количества белица ако си привържаник на домашни консерви отиваи на булдо обезателно обаче,А и рибките са с максимално тегло стотина грама

За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добро количество белица, смесена с бабушки за цвят. Доста захранване, но ни помен от някаква активност на друга риба, даже и така масовия костур се е заел с размножаване и не му е на ума за ядене
Излета беше в района на "бялата пръст", дълбочината на мястото на риболов с директен беше около 3-4 метра. При по-сериозната дълбочина почти нямаше активност.
За шаран не съм чул добри новини, а и май колегите търсят предимно белица, бабушка и таранка.
Неприятно впечатление ми направи изключително ниското ниво на водата и многото следи от бракониеро (паднало дърво, което в момента е над повърхността е цялото оплетено с въжета, свидетелстващи за скорошно наличие на мрежи...).
ПОложението е ясно: в момента очевидно умишлено язовира се съсипва с цел по-лесното му концесиониране от хората на Доган, които са местните дерибеи - публична тайна.

Излета беше в района на "бялата пръст", дълбочината на мястото на риболов с директен беше около 3-4 метра. При по-сериозната дълбочина почти нямаше активност.
За шаран не съм чул добри новини, а и май колегите търсят предимно белица, бабушка и таранка.
Неприятно впечатление ми направи изключително ниското ниво на водата и многото следи от бракониеро (паднало дърво, което в момента е над повърхността е цялото оплетено с въжета, свидетелстващи за скорошно наличие на мрежи...).
ПОложението е ясно: в момента очевидно умишлено язовира се съсипва с цел по-лесното му концесиониране от хората на Доган, които са местните дерибеи - публична тайна.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;