Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Къде около Варна
Модератор: bobopeli
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- Husmen1983
- научил се да хвърля
то всичко хубавоо
по англиски стил но да не стане и по 10 паунда на 24 часа и рибите да се плащат.ако е така ще трябва да оставаме по половин заплата за риболов по англиски стандарт
хахахахаха

за сега нямам такъв.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Калканчо, ти ми намери доволно количество хора да оставят по 30 лева редовно пък аз ...зарязвам всичко и вземам един два язовираkalkan4o написа:И толкова да го напраят...ще оставиш 30 лева ама ще хванеш толкова риба колкото няма да хванеш ако дадеш 3 пъти по 10 лева на други зарибени...то разбираше има и ялови дни ,но поне ще знаеш че ловиш във Водоем със сериозни риби а не очакваш 500 грама шаранче.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Явно незнаеш с какво се захващаш...при наще мангали трябва да си дежурно на язовира иначе са ти избомбили или изтралили рибата...само 1 вечер да разберат че та няма...
.
В англия поне няма такива бракониери и всички връщат рибата обратно...така че знаеш колкото зарибиш толкова ще има и в язовира и рибата ще расте пък тука като зарибиш с 500 грама шаранчета колкото и да са за няколко месеца остават по малко от половината а до края на годината почти нищо не остава...

В англия поне няма такива бракониери и всички връщат рибата обратно...така че знаеш колкото зарибиш толкова ще има и в язовира и рибата ще расте пък тука като зарибиш с 500 грама шаранчета колкото и да са за няколко месеца остават по малко от половината а до края на годината почти нищо не остава...

За бракониерите само слънчаци
!

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Специално имам гореща информация за тебе от тази неделя...и тя е плачевна поне за риболова на дъно.Повече от 50 дънни стояха безмълвни на всякаква стръв.Рибата вървеше навсакъде на плувка и то таранка без да се влияе от захранка.Шарани извадиха само майсторите на плувките и то по 1 аз не хванах защото упорствах на дъно пък и не бях подготвен за риболов на плувка а и не и разбирамval1971 написа:МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ПРЯСНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕНЕЛИН ДА СПОДЕЛИ !!!

Лично скоро там няма да се върна

За бракониерите само слънчаци
!