яз. Ботево

Модератори: bobopeli, sapuna

abozhinov
новобранец
новобранец

яз. Ботево

Мнение от abozhinov »

Здравейте колеги,
на 30 март решихме с моя приятел и колега Борислав да си направим едно състезание на яз. Ботево и двамата не бяхме ходили там.
В 6:30 бяхме на водоема, тъпя беше макар и слизахме на магия :) с колата. Ако е дъждовно само с 4х4 трябва да се ходи.

Ловихме на тежко с метод фидер, както и на плувка с мач. Духаше доста силен вятър, за това на мача ловях със слайдер.

Язовира не е дълбок аз бях захранил на около 20 метра дистанция, а дълбочината беше 2.7 м. Като цяло на тежко нямаше почти никакви резултати, но на мача :) беше много интересно.

Рибите основно бяха около 1 кг. и доста се бореха явно заради вятъра. Аз разбира се победих с 6.401 кг, колега ми беше хванал две рибки около 500-600 гр. :), ще видим следващия път, защото определено си заслужава да се посети водоема и има интересен риболов на плувка.

Снимки:
https://www.dropbox.com/sh/di92wqso3szsvh5/cuqAwcWvD_
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз. Ботево

Мнение от nikolaiiliew »

Браво! Надърпал си ги!

П.п.
mishel661 написа:Bravo.A kade se namira tozi yzovir
Колега пиши на кирилица!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Каква е таксата на въдица и на рибата? Мерси предварително. :drinkers:
Изображение
abozhinov
новобранец
новобранец

Мнение от abozhinov »

15 лв. за 3 въдици няма значение дали ще ловите примерно 2 на тежко и 1 на плувка. Рибата се плаща допълнително, като в това число НЕ влиза каракудата.

Собственика явно инвестира защото имаше много неща ремонтирани по язовира. Аз съм сигурен, че там може още по-добър риболов да се направи, ако е хубаво времето.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”