Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом в Старозагорско
Модератор: sapuna
- smok.1971
- научил се да хвърля
Сом в Старозагорско
На 23.04.2007 следобяд на Юлиевската пресевна бацнах този хубавец http://gallery.nariba.com/showphoto.php?photo=10679
Не е от най-тежка категория, обаче на мен ми е най-голям.Удари на жълт въртящ "мепс" №3 около 15,30ч
На другия ден на друг колега прави удар, но се откача
Не е от най-тежка категория, обаче на мен ми е най-голям.Удари на жълт въртящ "мепс" №3 около 15,30ч
На другия ден на друг колега прави удар, но се откача
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- smok.1971
- научил се да хвърля
Пръчката е Black Marlin на Trabucco 2,4м, акция 40-80гр
макарата Streamstar, плетено влакно 0,22мм/11,2кг/
В началото, помислих че удари бяля риба, но като започна да се върти като пумпал разбрах че не е. Когато го видах при първото приближаване сърцето ми щеше да изкочи/такъв сом досега не бъх хващал/. Не знам колко време съм го морил, май беше цяла вечност. Колегите наоколо казаха че е било около 20-30минути. Изкарах късмет. Едното жило на тройката се беше изправило.
макарата Streamstar, плетено влакно 0,22мм/11,2кг/
В началото, помислих че удари бяля риба, но като започна да се върти като пумпал разбрах че не е. Когато го видах при първото приближаване сърцето ми щеше да изкочи/такъв сом досега не бъх хващал/. Не знам колко време съм го морил, май беше цяла вечност. Колегите наоколо казаха че е било около 20-30минути. Изкарах късмет. Едното жило на тройката се беше изправило.
За,големия винаги трябва късмет!Пръчката я знам,и е добра!Макарата не съм я чувал,и плетеното що за марка е?Като ти гледам такъма,баш за сом си си тръгнал и защо си очаквал бяла,не знам!Знам само,че на блесна такъв сом се улавя изключително рядко!Предполагам,че твоя сом е в челната десятка!
Наслука!