Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

ОколоБургас
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
ОколоБургас
quote="iconu1977"]Момчета дайте да си направим едно състезание на фидер.Мисля че тази дисциплина от риболова доби достатъчно популярност и ако се съберем 20-25 човека ще си направим кефа на мах.Аз във момента имам много свободно време,така че мога да се ангажирам със повечето работи по организацията.Естествено ако има достатъчно желаещи!За 10-тина съм сигурен че ще дойдат така че още 10-15 и сме готови!Дайте си и вие мненията
[/quote]

Re: ОколоБургас
Няма ли Фидеристи бре,ако искате да го направим комбинирано фидер и мач?
Кой ден и на кой язовир ? И идеята да е смесено състезание е по добра .
Димитър Димитров ( 161)
Нека да се включат и други колеги с мнения и тогава ще решим161 написа:Кой ден и на кой язовир ? И идеята да е смесено състезание е по добра .

-
- новобранец
Колеги по това време на годината трябва да е на платен водоем.Добър риболов на фидер става на язовирчето до разклона за Камено.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Моля те, дай малко инфо за този водоем, че го чувам за пръв път. Какво излиза, какви са условията и т.н. Благодаря предварително!bobiburgas написа:Колеги по това време на годината трябва да е на платен водоем.Добър риболов на фидер става на язовирчето до разклона за Камено.
-
- новобранец
Намира се по пътя за Айтос на 200м преди разклона за Камено в дясно.Таксата е мисля 2,00 лв ако купуваш рибата но аз не я вземам и плащам по 5,00 лв.Няма ограничение в броя на въдиците.Най масовата риба е шаранчета по 1-2 кг собственика казва ,че има и по големи шарани и амури но аз досега несъм хващал.
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
Ааа, сетих се за кой става въпрос. Отдавна се каня да го преслушам
Благодаря за инфото 

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Инфо за Камено от брошурката им 5лв такса 3 въдици, шаран 4лв, толстолоб 2.5 лв,сом 10лв,бяла риба 6лв, каракуда и костур бонус,раци -8лв. Иначе тази седмица мисля да го пробвам и аз че ме разочароваха като ми казаха че са сменили собственика на Ръжица.....
Поздрави
Поздрави
-
- новобранец
Колега къде точно се намира този язовир в Ръжица.......звучи добре като рибен запас.
Тя идеята беше страхотна ама последния коментар е от май месец и от тогава НИКАКВО развитие само като идея си остана.............
Димитър Димитров ( 161)
-
- Модератор
Ми не зная бе брат. В моето градче съм единствения такъв.iconu1977 написа:Няма ли Фидеристи бре ...
Но идеята ти не е лоша. Да се съберем, да се накълвем.

- omegasportz
- новобранец
Този до камено изглежда интересно ... да не говорите за този който е към кръстина - ако е за него той е голям и в момента не може да се ходи .. ако може на мапса някой да даде картинка за къде става дума 

ами казвали са ми че бил в ляво преди гр. Камено ( но идея си нямам дали е така ). В един магазин на краставицата ми бяха дали брошурка с номер и нарисувана карта, но я затрих някъде .
Този който е към Кръстнина - ЗАЩО не може да се ходи там ?
Този който е към Кръстнина - ЗАЩО не може да се ходи там ?
Димитър Димитров ( 161)