КАРНОБАТ

Модератори: bobopeli, sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

КАРНОБАТ

Мнение от snegk »

Днеска както писах съм на Карнобат да търся голямата риба.Голямата не хванах,но пневмония може.Преди обяд яко дъжд и вятър,но аз съм упорит,распънах мавърчето
Изображение захраних и почнах да треперя.След около полвин час искарах едно шаранче а после и едно амурче и така за деня резолтата е равен 3 шарана до 2 кила и 3 амура до 3 кила.Въпреки лошото време преди обяд искарах си супер.Пожелавм на всички такъв риболов. :wink:
Изображение
Изображение
svetoslav georgiev
новобранец
новобранец

Мнение от svetoslav georgiev »

къде се намира този язовир
em0770mv
новобранец
новобранец

Мнение от em0770mv »

Привет колега!видам че ходиш по почти всички водоеми на които ходя и аз ,и ако искаш може след забраната да направим някой излет .Какво мислиш по този вапрос? :D
snegk

Мнение от snegk »

Язовира се намира в КАРНОБАТ до циганската махала.Колега em0770mv пиши на личната и ако съм свободен няма проблеми. :wink:
snegk

Мнение от snegk »

Днес продължих с риболова и отскочих до Карнобат.Преди това сложих нов ластик 1,6 за шарани и на язовира,захранка същата респект,царевица и бели.След като захраних започнаха шарани около от 1,5 до 2 кила.Ето няколко сладура.
Изображение
Изображение

Не снимах повече защото водата няма кислород и рибата умира бързо.Не ,че има голямо значение щото ги поскаме в една зидана вана с вода и от там всички знаят.Ако я пуснеш във язовира се карат а пък и тя наистина омира сигорно както писах липсва кислород,ама стига съм ва занимавал с глупости. :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Моята класация: snegk - риболовец на месеца, или по скоро за последните 30 дни!!! :smt023 :prayer:
Ей попиля ги бре пич...остави малко и за след забраната! :roll: :lol: :wink:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Малиии ами ако си беше взел щека сега щеше да се снима с тонове уловени шарани :lol: :lol: :lol:

Поздравления :!:
snegk

Мнение от snegk »

Това беше сега излизам в трудова почивка,че трябва и да се работи.След забраната ще обикалями по големите язовири а там рибата е по трудна,но и по разнообразна.Още един път мерси на приятелите за отделеното време а на тез които неме харесват да са живи и здрави. :wink:
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

Мнение от Badgo(АнгелИванов) »

мога да ти завиждам само благородно...
евала за излетите :)
"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”