Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

КАРНОБАТ
-
- и господ не е толокова добър
КАРНОБАТ
Днеска както писах съм на Карнобат да търся голямата риба.Голямата не хванах,но пневмония може.Преди обяд яко дъжд и вятър,но аз съм упорит,распънах мавърчето
захраних и почнах да треперя.След около полвин час искарах едно шаранче а после и едно амурче и така за деня резолтата е равен 3 шарана до 2 кила и 3 амура до 3 кила.Въпреки лошото време преди обяд искарах си супер.Пожелавм на всички такъв риболов.

-
- новобранец
-
- и господ не е толокова добър
Днес продължих с риболова и отскочих до Карнобат.Преди това сложих нов ластик 1,6 за шарани и на язовира,захранка същата респект,царевица и бели.След като захраних започнаха шарани около от 1,5 до 2 кила.Ето няколко сладура.

Не снимах повече защото водата няма кислород и рибата умира бързо.Не ,че има голямо значение щото ги поскаме в една зидана вана с вода и от там всички знаят.Ако я пуснеш във язовира се карат а пък и тя наистина омира сигорно както писах липсва кислород,ама стига съм ва занимавал с глупости.
Не снимах повече защото водата няма кислород и рибата умира бързо.Не ,че има голямо значение щото ги поскаме в една зидана вана с вода и от там всички знаят.Ако я пуснеш във язовира се карат а пък и тя наистина омира сигорно както писах липсва кислород,ама стига съм ва занимавал с глупости.

-
- новобранец