Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Има ли тръпка в това да ловиш РИБА?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Има ли тръпка в това да ловиш РИБА?
Споделете ваши мнения и се обосновете.

- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
пенио!!!!
тоя въпрос не е ли много тъп а к'во ще кажеш
много ясно че има
то за какво ще ходиме всички за риба ако няма
нека клъвне нещо голямо та да видиш дали няма тръпка
а и при малките пак като дърпа малко или много
забелязвам че в началото когато сайта тепарва се разпространяваше в остите на хората форума беше много по интересен и смислен сега има точно 4,5 човека които пишат смислени и верни неща а другите се "осират" да лъжат и да пишат глупости
тоя въпрос не е ли много тъп а к'во ще кажеш
много ясно че има
то за какво ще ходиме всички за риба ако няма
нека клъвне нещо голямо та да видиш дали няма тръпка
а и при малките пак като дърпа малко или много
забелязвам че в началото когато сайта тепарва се разпространяваше в остите на хората форума беше много по интересен и смислен сега има точно 4,5 човека които пишат смислени и верни неща а другите се "осират" да лъжат и да пишат глупости
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
- Cougar
- ще става разбирач
Re: Има ли тръпка в това да ловиш РИБА?
1. Първо, отърваш се от болшинството идиоти които си остават в града и никога не ходят за риба.пенио написа:Споделете ваши мнения и се обосновете.:лол:
2. Ако срещнеш други идиоти край реката можеш да ги заобиколиш и да не ги виждаш повече.
3. Няма опасност да се напиеш докато ловиш.
4. Пъстървата няма опасност да забременее
5. Няма опасност и да ти изхарчи парите и да те кара да ходиш по магазини с нея.
6. Дишаш си чист въздух и можеш да правиш каквото искаш даже и да скочиш в някой вир.
7. Можеш да напсуваш шефа си на глас и всички риби и други твари да те слушат с разбиране.
8. Рибата не я виждаш в много случаи което си е тръпка а ако я видиш пак е тръпка.
9. Рибата няма нужда да я убиваш за разлика от ловците които не могат да правят "Catch&Release"
10 Ако все пак ти се наложи да прибереш някоя, тя нито ще плаче, нито ще врещи.
11 Е по добре си е от това да гледаш футбол, да ходиш на кръчма, да играеш покер и всичко друго което може да ти дойде на ума.
-
- вече хвърля и на тежко
Не бе не е тръпка , тва е ебати простотията ходиш закачаш некви животинки на кука ,който на свой ред биват изядени от други животинки , който се закачат на куката , дърпаш ги за устата вадиш ги от естествената им среда удряш ги по главите махаш им естествената обвивка изкормяш ги и ги изяждаш .
Много ми е интересно ако дойдат извънземни как ще им обясним това наше занимание . Което си е чис садизъм . И на всичкото отгоре го правим за удоволствие а не от нужда .
Ненормална работа , кво да правиш .
Ма ние не сме нищо , виж ловците кво правят
.
Риболова трябва да го забранят със закон.
Как не ни е срам .
.
Много ми е интересно ако дойдат извънземни как ще им обясним това наше занимание . Което си е чис садизъм . И на всичкото отгоре го правим за удоволствие а не от нужда .
Ненормална работа , кво да правиш .
Ма ние не сме нищо , виж ловците кво правят

Риболова трябва да го забранят със закон.

Как не ни е срам .

дай рибо рибо дай
-
- научил се да хвърля
Kalinanimal, точно така изглежда отстрани за неопиталия да лови риба това занимание - седи някакъв на брега с пръчка, на която има влакно и кука, на куката някакви гадории и си мисли, че водни твари (които не вижда и не знае дали изобщо ще дойдат), ще се опитат да изядат гадориите, а той ще се опита да ги закачи с куката...
Но като се замислиш, то и другите хобита и спортове изглеждат кретенски - тичат някакви подир кожено кълбо и се радват, ако успеят да го вкарат във вратата на другия отбор; слагат си други едни дъски на краката и юруш по снежния склон...
Накратко съветът ми към задалия въпроса в тази рубрика - дали има тръпка, пробвай и се увери сам.
Но като се замислиш, то и другите хобита и спортове изглеждат кретенски - тичат някакви подир кожено кълбо и се радват, ако успеят да го вкарат във вратата на другия отбор; слагат си други едни дъски на краката и юруш по снежния склон...
Накратко съветът ми към задалия въпроса в тази рубрика - дали има тръпка, пробвай и се увери сам.
баща на рибарче
- ivan_yo
- разбира нещата
Калине ти да не си обединена издънка м/у Майка Тереза и Бриджид Бардо???????Хем си рибар хем искаш даси интересен. Човек е оцелял защото е и изяждал.!!!!!!!!!
А АЗ ще оцелея!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И престанете с тези глупави теми!!!!! Дайте да си говорим за сериозни неща! Например за риболов
Добър е и отговора на алтавото мече-и затова ако някога го срещна ще има една ракия огт мене

-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
Няма проблеми , аз за тва съм ги праснал тия емотикони щото без тях верно изглежда тъпо .ivan_yo написа:ЕЕЙ Калине все ме подвеждаш,ИЗВИНЯВАЙ.Дано повече не ти се хващам на въдицата. Колкото до Добри щом е толкова малак ,ще сменя ракията с боза. Нали така ще може![]()
А Добри като го гледам къв лонгор е станал нищо чудно вече и ракия да пие , като знам батко му кви чудеса прави , ако е като него трябва бая парици да си приготвиш .

Айде че, бая се отклонихме от темата .
За мен лично по-голяма тръпка от риболова няма .
дай рибо рибо дай