Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Западен парк
Модератор: sapuna
Западен парк
Здравейте извинявам се ако пиша в грешния раздел. Наскоро се преместих да живея в Люлин и разбрах че има едно езерце в местноста Смърдана искам да попитам има ли някаква риба въобще и какво представлява? Благодаря предварително.
"ай сиктир ве майна..."
Re: Западен парк
Колега има добра популация на трофеен шаран (15+), има и доста големи сомове (20+), както и много литрови щуки
За шараните пробвай на косъм с топче на старбайтс от скъпата им серия (30лв килото), като храниш обилно със същите топчета. Сома и щуката ги търси на рибе
Успех и да кажеш как е минало

Успех и да кажеш как е минало

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Я уточнете за това езерце,свободно ли е,че така кат виждам какви риби държи май не е.И малко инфо за местоположението му.Може и на ЛС че много хаймани четат тука.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Мисля,че бате цецо ви бъзика.Преди няколко години ходих на гореспоменатото блато и освен слънчевки мно-о-о-о-го дребни каракудки нищо друго нямаше.Блатото го знаем като
Циганското ,познайте зощо.

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
-
- новобранец
Колегата си прави майтап, такива популации не знам и по зарибените водоеми да има.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
тва е неква локва и се намира с/у моя университет , ама риба май няма , виждал съм цигани да ходят там ... и определени цецо си прави пи*ка с коментара си . ахах
-
- разбира нещата
Това блато го пресушиха преди 2 год. заради скъсана тръба на газопровод май беше,много се ядосвах,защото години наред там пусках улова ми от др.водоеми.Пускал съм сомове,щуки,шаранчета и каракуди
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Вярно е пресушавано,но не преди 2год. а повече.И не заради газопровод,а заради тръби на ТЕЦА,които минават под него!
От към риба има дребни каракуди,друго не съм хващал.
От към риба има дребни каракуди,друго не съм хващал.