Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Течен тор от калифорнийски червей
Модератор: Paublo_Eskobar
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Течен тор от калифорнийски червей
От няколко дни имам чуденка за ето това:

Това е тор от калифорнийски червеи или по-точно екстракт от тора. От дълго време се чудя дали няма да стане някакъв качествен атрактор от него или просто ще увредя рибата. От една страна има аромат на кълцан червей според мен, от друга го дават на някакви супер малки дози. Чудя се от резултата.
Ако някой го е пробвал или някой е по-напред в биотора и неговото производсво и употреба да напише някой ред да ме просветли, преди да съм пробвал и убил някоя риба без да искам.
Това е тор от калифорнийски червеи или по-точно екстракт от тора. От дълго време се чудя дали няма да стане някакъв качествен атрактор от него или просто ще увредя рибата. От една страна има аромат на кълцан червей според мен, от друга го дават на някакви супер малки дози. Чудя се от резултата.
Ако някой го е пробвал или някой е по-напред в биотора и неговото производсво и употреба да напише някой ред да ме просветли, преди да съм пробвал и убил някоя риба без да искам.
-
- ще става разбирач
Re: Течен тор от калифорнийски червей
всичките лайна и такива неща действат ама си иска чакането... примерно изсипи 1 бидон кръв и за 2-3 дена няма ли да дойдат сомовете... 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да го смесим с това -

и ще стане дип

и ще стане дип

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
всъщност ме подсещате с какво храних наскоро ... от бъкнатата царевица и жито прецедих водата и я сипах в шише и я оставих в хладилника... получи се някаква желирана субстанция с нечовешки силен аромат и с нея храних и като резултат спуках всички перки 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Торта от калифорнийски червей представлява хумус и се води екологично чиста.
Иначе червеите се хранят с оборска тор,която преработват. Не би трябвало да има някакъв проблем..
Иначе червеите се хранят с оборска тор,която преработват. Не би трябвало да има някакъв проблем..
- livinginchaos
- научил се да хвърля
По принцип да - но това е екстракт от нея. Чудя се дали не са го превърнали в нещо доста неприятно