челопечене

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

челопечене

Мнение от Кърцата »

тази сутрин с колегата ивак се разкарахме до там. риба има найстина , около нас хората вадеха по накоя каракуда ,но ние улучихме някакъв стар път явно и пред нас беше много плитко, а не ни се местеше с целия панаир. опитахме да заметнем в ляво, но там изненада.... трима идиоти с бял пернишки голф (каква класика) при появяването ни решиха че требе да влязат с лодката у водата. и защо... естественно че имаше мрежа опъната покрай брега, както и една друга в средата на гьола ( а някои се притесняват , че рибата там не ставала за ядене :twisted: ). тия си беха професионалисти. лодката им имаше отзад приставка с корито в което събираха мрежите за да не се мокрят, а на брега няколко кофи в които сортираха рибата. чистеха си мрежите съвсем спокойно на брега. естественно звъннахме на ИАРА и те обещаха да дойдат. много се изкефих, викам си сега като ги барнат как сортират рибата и мрежите на брега нема мърдане. но хората си привършиха работата за около час , качиха се на голфчето и отпрашиха. пет минути след това звъни телефона и инспектора от ИАРА ми вика "ние сме тука , къде точно са мрежите". обясних му с каква кола са и че сега излизат към асфалта по черния път, да ги пресрещнат. дано са успели, но ние си тръгнахме почти веднага след това и не видяхме така жадуваната гледка на заловени браконери, въпреки че се озъртахме. и ИАРА-джиите също не ги видяхме покрай брега.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Gan4eff
разбира нещата
разбира нещата

Хвала

Мнение от Gan4eff »

А намерихте ли блатата дето ти казах или не че другия месец май пак ще идвам към челопечене да знам да ли да си зема една въдица да поцапуркам докато чакам началника пазача на поделението ми каза че един от старшините там изкарал 6 килограмова щука там ама след като не сам я видял немога да каца има със сигурност а рибата е дошла там след наводненията язовира прелял и теа блата се напулнили и с вода и риби
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”