Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

мнения за монтаж на косъм
Модератор: sapuna
мнения за монтаж на косъм
Здравейте приятели.
Нов съм във форума , а и в съвременния риболов на косъм.
Често ходя за риба по долното течение на р.Искър. Там има доста шарани, но са наплашени от "токаджий" които са в изобилие. Общо взето има разнообразна риба (шаран,каракуда,речен кефал и д.р)
Искам да използвам метода на косъм и си купих готови поводи, но направих и няколко сам.
Искам вашето компетентно мнение добре ли са направени поводите,стават ли за рибилов на царевица ?
http://niksana84.snimka.bg/tuning/razni.647486.30980395" onclick="window.open(this.href);return false;
в ляво монтажа от магазина, в дясно моя монтаж. Стопера ме посъветва приятел да го сложа.
П.П целта ми не е да копирам купешкия монтаж затова малко скъсих косъма ,струва ми се,че за 2 бр. царевица ще е по добре.
Нов съм във форума , а и в съвременния риболов на косъм.
Често ходя за риба по долното течение на р.Искър. Там има доста шарани, но са наплашени от "токаджий" които са в изобилие. Общо взето има разнообразна риба (шаран,каракуда,речен кефал и д.р)
Искам да използвам метода на косъм и си купих готови поводи, но направих и няколко сам.
Искам вашето компетентно мнение добре ли са направени поводите,стават ли за рибилов на царевица ?
http://niksana84.snimka.bg/tuning/razni.647486.30980395" onclick="window.open(this.href);return false;
в ляво монтажа от магазина, в дясно моя монтаж. Стопера ме посъветва приятел да го сложа.
П.П целта ми не е да копирам купешкия монтаж затова малко скъсих косъма ,струва ми се,че за 2 бр. царевица ще е по добре.
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Re: мнения за монтаж на косъм
Можеш вместо да слагаш шлаух да направиш намотки до нивото на жилото.Слагай 2-3 сварени царевички и чакаш това е 

А без шлауха има ли опасност да се разплете възела? Правя го така както е показан на всякъде.lfcpordim написа:Можеш вместо да слагаш шлаух да направиш намотки до нивото на жилото.Слагай 2-3 сварени царевички и чакаш това е