мнения за монтаж на косъм

Модератор: sapuna

niksana84
новобранец
новобранец

мнения за монтаж на косъм

Мнение от niksana84 »

Здравейте приятели.

Нов съм във форума , а и в съвременния риболов на косъм.
Често ходя за риба по долното течение на р.Искър. Там има доста шарани, но са наплашени от "токаджий" които са в изобилие. Общо взето има разнообразна риба (шаран,каракуда,речен кефал и д.р)
Искам да използвам метода на косъм и си купих готови поводи, но направих и няколко сам.

Искам вашето компетентно мнение добре ли са направени поводите,стават ли за рибилов на царевица ?

http://niksana84.snimka.bg/tuning/razni.647486.30980395" onclick="window.open(this.href);return false;

в ляво монтажа от магазина, в дясно моя монтаж. Стопера ме посъветва приятел да го сложа.

П.П целта ми не е да копирам купешкия монтаж затова малко скъсих косъма ,струва ми се,че за 2 бр. царевица ще е по добре.
Аватар
lfcpordim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: мнения за монтаж на косъм

Мнение от lfcpordim »

Можеш вместо да слагаш шлаух да направиш намотки до нивото на жилото.Слагай 2-3 сварени царевички и чакаш това е :)
niksana84
новобранец
новобранец

Мнение от niksana84 »

lfcpordim написа:Можеш вместо да слагаш шлаух да направиш намотки до нивото на жилото.Слагай 2-3 сварени царевички и чакаш това е :)
А без шлауха има ли опасност да се разплете възела? Правя го така както е показан на всякъде.
Аватар
ninini
новобранец
новобранец

Мнение от ninini »

:shock: не,успех
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на тежко”