ОТНОВО МУТРИЗАЦИЯ

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
SARDAESOX
новобранец
новобранец

ОТНОВО МУТРИЗАЦИЯ

Мнение от SARDAESOX »

ЗДРАВЕЙТЕ!ДНЕС СУТРИНТА ОТИДОХМЕ СЪС СИНА МИ ЗА РИБА НА "ДЪРВЕНОТО" ПРИСТАНИЩЕ В БУРГАС.ТЪКМО БЯХМЕ РАЗМОТАЛИ ЧЕПАРЕТАТА,ЗАПОЧНА ДА СЕ ОБАЖДА САФРИД,ХАМСИЯ И ТУК ТАМ НЯКОЙ КАРАГЬОЗ КОГАТО ДОЙДОХА ДВАМА ОХРАНИТЕЛИ И БУКВАЛНО НИ ИЗРИТАХА ОТ КЕЯ!ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ХОДИХМЕ И НА ГЕРМАНКАТА ЗА САФРИД.ТАМ В МОМЕНТА ВСИЧКО СЕ ЗАСТРОЯВАИ СКОРО НЯМА ДА ИМА ДОСТЪП ДО МОРЕТО,С ДВЕ ДУМИ МОРЕТО ВЕЧЕ Е ЧАСТНО!!!РАЗБРАХ ЧЕ ПРОБЛЕМА С РИБОЛОВА НА ПРИСТАНИЩЕТО ВЪВ ВАРНА Е РЕШЕН.КОЙТО ЗНАЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА ,МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИ.МИСЛЯ ЧЕ Е ВРЕМЕ В БУРГАС ДА ПОМИСЛИМ САМИ ЗА СЕБЕ СИ И ДА СИ ИЗВОЮВАМЕ ПРАВОТО НА РИБОЛОВ,КОЛКОТО И СМЕШНО ДА ЗВУЧИ,ТОЛКОВА Е И ТРАГИЧНО.ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ БИЛЕТИ,ТАКСИ И Т.Н НИЕ НЯМАМЕ ПРАВА!!!
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Не знам дали ще ти отговори някой. Но знам че никой няма да дойде ако организираш протест. Не че бургазлии са кофти хора. Просто сме българи. На масата псуваме, навънка живи п.тки!
Чума да тръшне бракониерите!
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Какво ни е кофтито?Просто сме претръпнали вече!Мен за малко не ме арестуваха за дето съм бил в гранична зона.Това става на Славянка.На Дюни ме изгониха мутрите от плажа миналата зима!
Какво да ги правиш?И полиция и власт всичко иска пари а аз не мога да ги надцакам
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Не в Европа ами и в Америка да ни приемат нищо не става от тоя народ. Защото просто държава - няма. Ако ме разбирате :wink:
Чума да тръшне бракониерите!
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

държава има :D , и то каква :D :D :D само дето е претърпяла метаморфоза и се е превърнала в паразит на народа :D
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”