Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Мач фокус 4.20 счупен моля за помощ !
Модератор: Paublo_Eskobar
- krasentotev
- научил се да хвърля
Мач фокус 4.20 счупен моля за помощ !
Комшията ми си закупи мач фокус 4.20 ,на три секции и нещо пишеше карп по него ,но както и да е ,въпросът е следния:
Къде да намеря свестен ремонт за мача ,тъй като втората снадка е счупена точно на втулката .Дайте свестен майстор в Сливен или Стара Загора да я ремонтира и да се кефи на сопата.Ако е нужно ще кача и снимки та да е ясно за какво иде реч
Благодаря предварително .
Или ако някой продава средната (втора )снадка да обади цена .
Къде да намеря свестен ремонт за мача ,тъй като втората снадка е счупена точно на втулката .Дайте свестен майстор в Сливен или Стара Загора да я ремонтира и да се кефи на сопата.Ако е нужно ще кача и снимки та да е ясно за какво иде реч

Благодаря предварително .
Или ако някой продава средната (втора )снадка да обади цена .

- lif3house
- разбира нещата
Re: Мач фокус 4.20 счупен моля за помощ !
Ако не стане с майстора, пробвай тук: http://ribi-abv.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;, звънни им, мисля, че фокус е тяхна марка и би трябвало да имат резервни части.
- krasentotev
- научил се да хвърля
Ето за тази пръчка става въпрос ,която е на 4.20 http://ribi-abv.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%87%D ... ch-pid=134" onclick="window.open(this.href);return false;lif3house написа:Ако не стане с майстора, пробвай тук: http://ribi-abv.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;, звънни им, мисля, че фокус е тяхна марка и би трябвало да имат резервни части.

- Port_Royal
- разбира нещата
Колега ето ти номера на човек който се занимава с ремонт на въдици - Ганди - Стара Загора .тел 0897997256

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- krasentotev
- научил се да хвърля
Благодаря колега .Port_Royal написа:Колега ето ти номера на човек който се занимава с ремонт на въдици - Ганди - Стара Загора .тел 0897997256![]()

Здравей! Преди седмица имах същия проблем.Дадох го на въпросния Ганди който го отремонтира безупречно и сега ловя с него без проблем,даже имам изваден 3кг. Шаран. Пръчката се държеше доста добре и не личеше че е ремонтирана. Нямя да съжаляваш а и чувам че е един от най добрите майстори в областа. Успех и наслука
- Port_Royal
- разбира нещата

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!