Проблем С ластик
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Проблем С ластик
Колеги, ситоацията е следната.
23ти вечерта си оластичавам киректния. 24ти пълно фиаско-ластика задържа и не работи като хората, рибата го вади на тласъци, ако изобщо успее да го изтегли.
Предполагам, че съм го пренатегнал, но зао задържа?
На пръв поглед не се вижда защо/къде зъдържа
Помагайте!
23ти вечерта си оластичавам киректния. 24ти пълно фиаско-ластика задържа и не работи като хората, рибата го вади на тласъци, ако изобщо успее да го изтегли.
Предполагам, че съм го пренатегнал, но зао задържа?
На пръв поглед не се вижда защо/къде зъдържа
Помагайте!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Вчера го нападнах и съчетах повечето ви предложения. Мазах, рязах, симолирах, шомполирах и вече всичко изглежда ОК. Най-силно се подобриха нещата от мазането, но все пак му разширих и дупката малко.
Довечера пак ще мажа, че да се поомажат и страните на пръта и събота ще видим.
Още нещо- ластика ми се струва .....абе малко го докарва на умрял торен червей, препоръчайте ми нещо добро и проверено в действие
дебелина 0.8-1мм
Благодаря
Довечера пак ще мажа, че да се поомажат и страните на пръта и събота ще видим.
Още нещо- ластика ми се струва .....абе малко го докарва на умрял торен червей, препоръчайте ми нещо добро и проверено в действие
дебелина 0.8-1мм
Благодаря
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това последното не го разбрах, но сигурно не е и трябвало.
Благодаря ви колеги
Благодаря ви колеги
Аз това скалете го знам под кодовото име стълбичка
и.......... още едно име имаше, което знам, но сега не се сещам.
А иначе това беше един от въпросите

А иначе това беше един от въпросите

Прочети по горе внимателно.препоръчайте ми нещо добро и проверено в действие

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: