с.Ноколово-чудесен излет

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

с.Ноколово-чудесен излет

Мнение от Coldeye^ »

На 03.06,2007 година отвориха езерото на село Николово (Русе).Езерото е известно като ТЕКЕТО.И така решихме да отидем за риба точно там,но проблемът беше в това че езерото отваряше точно тогава и гъча беше сигурен, затова наши приятели спаха там като пазеха места и за нас.И така в 04.30 часа бяхме на язовира.Разпънахме телескопите,за да видим каква риба излиза,а малко по-късно и дъната.На плувка излизаха добри таранки на торен червей,имаше и облез и кустури.Но ние все пак продължаваахме да търсим голямата риба и презареждахме пружините отново и отново.В крайна сметка единствената голяма риба която уловихме беше един кустур,който аз извадих на плувка с торен червей (беше около 350-400 грама).Колегите до нас също имаха дъна но им удряше от време на време по някоя таранка.Таранката тогава беше многа активна,кълвеше дори и в големите жеги около обяд,един колега,всъщност нашия приятел имаше 2 куки на плувката си и вадеше по две.Имаше и познатите навсякъде часовници или бабанковци :? :twisted: .Не стига че бяха малки ами и гълтаха куката и докато я извадиш.........Това бяха нашите приключения от текето.
Нека запазим България чиста за нашите деца!
Изображение
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Кви са таксите на текето?
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Ами то по принцип трябва да имаш и билет ама охраната само мина взе по 3 лева на въдица и си замина.Питахме го като имаш билет трябва ли да плащаш той каза да<!<
Изображение
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Е шаран никой ли не извади? :shock:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Coldeye^
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Coldeye^ »

Имаше един 4и4ко който извади два около (1000-1200грама)
Изображение
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Уж зарибен с незнам си колко хиляди шарана, амура, а пък само таранка да излиза? :shock:
Дали пък не са направили някаква магия преди да го пуснат? :evil:
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Гаранция са го оправили с мрежи.....От толкова приказки зарибявания и т.н... толкова малко шаран да се извади не ми се вярва чак!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Сега ми казаха че ден преди откриването, са изсипали три камиона с храна посредата на езерото, трябва да се иде през седмицата.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

алооо как искате да се вадят по 3-4 шарана като има толкова много каракуда и то едра, не прощава на никаква стръв :lol:

Това с камионите е интересно, а дали се знае долу горе мястото :lol: :lol: :lol:

Бегом в плиткото в горния край на езерото между папурите, ако не шаран поне доста едри таранки излизат :wink:
tihomir_rs
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tihomir_rs »

аз също бях на Текето.отидохме с приятели събота вечерта да пазим места за следващия ден.отидохме 18.30ч.До 20ч сме се лутали едвам накрая намерихме места.А улова бе 8кг таранка-и 3 шаранчета почти към кило на царевица.Вярно е,4е рибата е нахранена-трябва да се ходи през седмицата.Близо до нас други колеги хващаха и те шаранчета и някои друг амур.
Не се отказваите колеги рано рано кам 5ч шарана бута на царевица и жито.
Утре съм пак там
Наслука на всички :smt117
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”