Болонеза

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Ivangp
новобранец
новобранец

Болонеза

Мнение от Ivangp »

Здравейте имам една скапана болонеза на нейзвесна марка, с която не мога и 15 метра да метна. Болото е с корав връх и си мислих, че е от него и го смених с по-мек, но няма никакъв ефект. Дайте ми съвет какво да я правя тази пръчка? Чудя се какво ще стане ако и сменя водачите с такива като на мухарка змиевидни, някой правел ли си е такива експерименти?
Болото е дълго 4 метра с 4 секций.
Дайте някакъв съвет какво да правя.
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Болонеза

Мнение от muerter »

Макара?
Влакно?

Ако горните 2 компонента са добре ,няма причина да не можеш да замяташ,независимо от неизвестността на прьчката :D
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Ами аз ако съм на твое място-на две в коляното и си купувам нова веднага :drinkers:.От тези експерименти ще похарчиш пари за ново що годе прилично боло 2-ра ръка.М-у другото колегата muerter е прав :drinkers:
Аватар
Ivangp
новобранец
новобранец

Мнение от Ivangp »

И двата компонента са наред, свалял съм макарата от другата пръчка и ефекта беше същия.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Ivangp написа:И двата компонента са наред, свалял съм макарата от другата пръчка и ефекта беше същия.
Колегата предполагам те пита каква е макарата и колко мм е влакното :drinkers:
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:? И аз не виждам причина да не можеш да мяташ ако линията и водачите са наред. А инак ако не струва нищо и не държи на нея....слушай Стефанчето бегом у магазина и си харесай нещо друго, но първо се убеди, че вината не е в задвъдичното устройство :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
flex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flex »

Колега има някакъв друг проблем, не е от въдицата вероятно влакното ти е проблема. Като се върна назад във времето съм мятал плувки 2-3гр с дънарски телескоп с акция 100-300 на доста прилични разстояния. Не казвам, че сопата не оказва влияние къде ще метнеш, но влакното ако е дебело нормално да не можеш да хвърлиш повече от 15м.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

flex написа:Колега има някакъв друг проблем, не е от въдицата вероятно влакното ти е проблема. Като се върна назад във времето съм мятал плувки 2-3гр с дънарски телескоп с акция 100-300 на доста прилични разстояния. Не казвам, че сопата не оказва влияние къде ще метнеш, но влакното ако е дебело нормално да не можеш да хвърлиш повече от 15м.
....и то с 1гр плувка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”