Салмо Стинг LPD??

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Салмо Стинг LPD??

Мнение от Stefko »

Те такова едно воблерче (6 см.) си закупих преди повече от година и честно казано почти не съм го ползвал :roll: Първоначално идеята ми беше да го ползвам за бяла риба по Дунав привечер или в ранните утрешни часове, но така и не успявам да му намеря правилното място и време за употреба :roll:
Моля някой, ако има впечатления от работата с подобоен воблер да сподели някакви най-общи насоки или съвети. Ще съм благодарен на каквито и да са (смислени) впечатления по въпроса ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Хващал съм кефал на такъв, но 4 см. Не мисля обаче, че фосфорицирането оказа влияние, тъй като лових през деня и на малка дълбочина. По-скоро рибата папаше светли примамки.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Мунчо написа:Хващал съм кефал на такъв, но 4 см. Не мисля обаче, че фосфорицирането оказа влияние, тъй като лових през деня и на малка дълбочина. По-скоро рибата папаше светли примамки.
Абе аз рядко се "хващам" на подобни търговски трикове, ама на - тоя път клъвнах. Почти съм сигурен, че фосфорицирането не оказва сериозно влияние, макар по някои книжки хората да твърдят друго :wink: :roll: Така или иначе дилемата ми се състои в това, че воблерчето е доста леко, и същевременно плиткогазещо, което стеснява неимоверно сферата му на употреба (това обяснява факта, че за повече от година още не съм го пробвал :? ). Трябва да разчитам, че ще открия място и момент по Дунав, когато бялата риба ще е активна в горните слоеве на водата и едновременно ще е необичайно близо до брега (например нощем). Хард мишън ми се види цялата работа :lol: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”