Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Салмо Стинг LPD??
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Салмо Стинг LPD??
Те такова едно воблерче (6 см.) си закупих преди повече от година и честно казано почти не съм го ползвал
Първоначално идеята ми беше да го ползвам за бяла риба по Дунав привечер или в ранните утрешни часове, но така и не успявам да му намеря правилното място и време за употреба
Моля някой, ако има впечатления от работата с подобоен воблер да сподели някакви най-общи насоки или съвети. Ще съм благодарен на каквито и да са (смислени) впечатления по въпроса

Моля някой, ако има впечатления от работата с подобоен воблер да сподели някакви най-общи насоки или съвети. Ще съм благодарен на каквито и да са (смислени) впечатления по въпроса

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Абе аз рядко се "хващам" на подобни търговски трикове, ама на - тоя път клъвнах. Почти съм сигурен, че фосфорицирането не оказва сериозно влияние, макар по някои книжки хората да твърдят другоМунчо написа:Хващал съм кефал на такъв, но 4 см. Не мисля обаче, че фосфорицирането оказа влияние, тъй като лових през деня и на малка дълбочина. По-скоро рибата папаше светли примамки.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!