Не си това което търся

Модератори: bobopeli, sapuna

dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Не си това което търся

Мнение от dragon1ce »

Провалиха ми за вчера плановете за риболов затова днеска ме изчовръка неяо стаа и викам айде замалко на Янтрата.
Отивам си на местото и гледам един колега мори кротушките,ко да прая ся немога да го изгоня :lol: :lol: и отивам то на така :arrow: и разпъвам спина да търся кефалите.Ма те да не са луди да ми пипат желязото и с две думи НИЩО за 4 часа та викам още малко ще постоя ма с плувката.
След 2 мин почна да подскача викам ей го ко да видя-циганка -такава голяма че кантара счупи ма на пипане бе към 10 грама.Продължавам чакането още една,не след дълго голям уклей :– 20 грама викам айде и ти да плуваш и го пускам.Не щеш ли докат фърля пак кълве същия калибар.Цигара почивка и продължавам-един убав уклей дето най накрая го видях в ръцете ми и се зарадвах,викам ае към вкъщи.

П.П.1 Всичките рибки си плуват.
П.П.2 Има снимки но не успях да ги кача в албума в профила са ми,ще съм благодарен ако някой каже как се качват точно или ги качи.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Не си това което търся

Мнение от antivik »

dragon1ce написа:Провалиха ми за вчера плановете за риболов затова днеска ме изчовръка неяо стаа и викам айде замалко на Янтрата.
Отивам си на местото и гледам един колега мори кротушките,ко да прая ся немога да го изгоня :lol: :lol: и отивам то на така :arrow: и разпъвам спина да търся кефалите.Ма те да не са луди да ми пипат желязото и с две думи НИЩО за 4 часа та викам още малко ще постоя ма с плувката.
След 2 мин почна да подскача викам ей го ко да видя-циганка -такава голяма че кантара счупи ма на пипане бе към 10 грама.Продължавам чакането още една,не след дълго голям уклей :– 20 грама викам айде и ти да плуваш и го пускам.Не щеш ли докат фърля пак кълве същия калибар.Цигара почивка и продължавам-един убав уклей дето най накрая го видях в ръцете ми и се зарадвах,викам ае към вкъщи.

П.П.1 Всичките рибки си плуват.
П.П.2 Има снимки но не успях да ги кача в албума в профила са ми,ще съм благодарен ако някой каже как се качват точно или ги качи.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
dragon1ce
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragon1ce »

Meрси за снимките :drinkers: :drinkers:
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Чудесен репортаж :prayer: :prayer: :supz: :supz:
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Това на 5-та снимка ми мяза да е мрена. :)
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

:smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”