Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Не си това което търся
Не си това което търся
Провалиха ми за вчера плановете за риболов затова днеска ме изчовръка неяо стаа и викам айде замалко на Янтрата.
Отивам си на местото и гледам един колега мори кротушките,ко да прая ся немога да го изгоня
и отивам то на така
и разпъвам спина да търся кефалите.Ма те да не са луди да ми пипат желязото и с две думи НИЩО за 4 часа та викам още малко ще постоя ма с плувката.
След 2 мин почна да подскача викам ей го ко да видя-циганка -такава голяма че кантара счупи ма на пипане бе към 10 грама.Продължавам чакането още една,не след дълго голям уклей :– 20 грама викам айде и ти да плуваш и го пускам.Не щеш ли докат фърля пак кълве същия калибар.Цигара почивка и продължавам-един убав уклей дето най накрая го видях в ръцете ми и се зарадвах,викам ае към вкъщи.
П.П.1 Всичките рибки си плуват.
П.П.2 Има снимки но не успях да ги кача в албума в профила са ми,ще съм благодарен ако някой каже как се качват точно или ги качи.
Отивам си на местото и гледам един колега мори кротушките,ко да прая ся немога да го изгоня

След 2 мин почна да подскача викам ей го ко да видя-циганка -такава голяма че кантара счупи ма на пипане бе към 10 грама.Продължавам чакането още една,не след дълго голям уклей :– 20 грама викам айде и ти да плуваш и го пускам.Не щеш ли докат фърля пак кълве същия калибар.Цигара почивка и продължавам-един убав уклей дето най накрая го видях в ръцете ми и се зарадвах,викам ае към вкъщи.
П.П.2 Има снимки но не успях да ги кача в албума в профила са ми,ще съм благодарен ако някой каже как се качват точно или ги качи.
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Не си това което търся
dragon1ce написа:Провалиха ми за вчера плановете за риболов затова днеска ме изчовръка неяо стаа и викам айде замалко на Янтрата.
Отивам си на местото и гледам един колега мори кротушките,ко да прая ся немога да го изгоня![]()
и отивам то на така
и разпъвам спина да търся кефалите.Ма те да не са луди да ми пипат желязото и с две думи НИЩО за 4 часа та викам още малко ще постоя ма с плувката.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Meрси за снимките

Чудесен репортаж

-
- научил се да хвърля
Това на 5-та снимка ми мяза да е мрена. 

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8