Струма днес!

Модератор: Кърцата

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Струма днес!

Мнение от AL KAPONE »

Вече се върнах в София и реших днтес да направя един следобедно вечерен риболов на струма тръгвам от София около 13.30 - 14.00 часа и се връщам по тъмно :wink: ако някой има навит да пише на лични :idea:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Наслука.От 30 сантиметрови мрени да се не отървеш. :wink:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Насука! Искам и аз :( но днес съм затрупан с работа... решил ли вече каде точно ще ловиш?
Изображение
Sme6NIKa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Sme6NIKa »

Завиждам ти с най-черна завист!!!! :twisted: ..... И все пак НАСЛУКА!!! :D
Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Еййййй, тва село малко! Няма един колега свободен. :lol:
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Струма днес!

Мнение от old fox »

ANGEL 123 написа:Вече се върнах в София и реших днтес да направя един следобедно вечерен риболов на струма тръгвам от София около 13.30 - 14.00 часа и се връщам по тъмно :wink: ако някой има навит да пише на лични :idea:
8) И на мен ми съ ходи, ама бех две нощни и не могу да си не поспим.
Ходи ми се за СОМ!!! на Струма 8) 8)
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

ANGEL 123 написа:Вече се върнах в София и реших днтес да направя един следобедно вечерен риболов на струма тръгвам от София около 13.30 - 14.00 часа и се връщам по тъмно :wink: ако някой има навит да пише на лични :idea:
Драсни довечера неколко реда , че уикенда съм там , а и на колегите ще е интересно :wink: :idea:
aide nasluka
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Ей луд човек бре! :lol: :lol: :lol:...може ли сега такива да ги пишеш, едва вторник е а до петък как се издържа ... :cry:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Айде бе Ангел 123, разправяй за Струма , че сърце не трае вече :lol:
aide nasluka
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:smt017 Eй кви хора сте, много има до почивните дни, ще дойде и друго инфо.......... :lol:

8) Значи първо да кажа къде ходих ..... къв 16 часа се пристигна на местото много посещавано от мен и бойни другари близо до Кресна! Далаче е но от към реболовци, които шляпят и дигат шум покрай мен е винаги спокойно :lol:

Първо беше изненадата че реката въобще не се е отекла и си е доста мътна и бърза :cry: и тактиката със захранване и стреляне на пинки с прашка ..... въобще не можа да се реализира! Набързо зглобих две дънни за сомчета или евентуално някоя каракуда и хвърлих на грозд торни червеи! Направих и една въдица на плувка кука 12-16 и се почна!
Хвърляне на вътре невъзможно, поради специфичните водовъртежи и течение на самото место! Дребни гадинки през 2 секунди въобще не чакат да потънат пинките :lol: За мое голямо учудване се хванаха две черни мренки като оставях плувката да се върти във водовъртежа и извода който излиза за таз риба е че стои където се върти и си събира храна без да си дава зор, за съжаление дребни! А аз съм правил километри ходене по реката да търся черната красавица! :lol: След два часа плувка, слънцето се поскри и започнах да блесня ...... нищо! и дойде време на тежката артилерия ..... воблери 15 модела смених, чупих се от хвърляне ........АМА НЪЦ! :? На дънните нищо освен един гигандски найлон от някъв фураж, сигурно е бил за захранване :shock: :lol: Абе за плувка може ....... ама едрото ще търси като намали водата! Ревизията показа килограм дребошляк който няма кой да чисти и го върнах в реката, в 21 си тръгнах 23 часа в София :arrow:

Моето местенце :P аааааа забравих да кажа ако имах налични близалки резултата щеше да е доста по добър :!:

Изображение

Изображение
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Тва с близалките майтап ли е? :lol:
aide nasluka
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Можеше да е майтап в август или септември като няма вода! :roll: Но сега се получава във вировете усилване и намаляне на водата и кръглите плувки кръжат и се получава този ефект :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt120 :smt047 а за първи път като видях близалка се смях с глас ... каква е тази грозна плувка :lol:
Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Ами с близалка би било доста ефективно като гледам течението :wink:

Аз от години на Струма само с близалки ловя и съм много доволен!!

А захранка ползва ли?? :smt115
aide nasluka
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Не, наистина нямаше смисъл, щото щеше захранката дето хвърлям аз да е ефективна долу до голямата скала :roll: инак там със прашка и пинки съм събирал всички видови риби от реката но когато няма влачене! Късното лято ще ви докажа 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Там до тази скала има идно дърво дето прави целодневна сянка и е супер за целудневен плувка МАРАТОН :roll:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ачо , да беше пуснал темата вечерта преди тръгването - щях да ти кажа къде да отидеш за да хванеш добри мрени и някой хубав скобар ! Едни приятелчета са били първо на Кресна - там нищо , после се преместили на Черниче и направили добър риболов . Тактиката - захранване , риболов на плувка на бял , резултат - добри мрени и няколко скобара .
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”