Мнение за стол при риболов на мач

Модератор: Paublo_Eskobar

ribarchetY
новобранец
новобранец

Мнение за стол при риболов на мач

Мнение от ribarchetY »

Така колеги... дайте мнение за това столче: http://megafishing.bg/product/209/stol- ... monty.html" onclick="window.open(this.href);return false; както и за това: http://megafishing.bg/product/2798/stol ... chair.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ако някой ползва някой от посочените модели ... и може да препоръча ... както и съвет спрямо платформа дали е по добре от тези столове като се има впредвид че ловя на мач ...
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Мнение за стол при риболов на мач

Мнение от boki speca »

Пробвал съм този на Миди но малко по-стария модел,може и да е само предишния на този който си показал-уникален е,няма такъв кеф.Като бяхме в Англия местните го използват масово и държи яка цена на старо ако въобще някой продава де.Попадал съм само на 2 в гъмтрии сайта им , но изчезваха почти веднага.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
stisho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stisho »

Нормален шаранджийски стол с 3 прикачни.от които само 1 ще ти върши работа. ако ловиш на плувка.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Има малки сандъци без скара,в пъти ще ти е по-удобно.Английският риболов е интензивен за разлика от типично шаранджийският.Лично на мен облегалката ми е излишна и ловя с лайт вариант платформа/сандък/.Колмик са пуснали такъв вариант,но не знам дали вече вносителят им ги е докарал.Но до края на февруари ще ги има със сигурност.
За тези става на въпрос:
Изображение
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
usein_85
новобранец
новобранец

Мнение от usein_85 »

Много добро за мач риболов
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Колега използвам Корума вече три години и съм възхитен от стола. Препоръчвам ти го горещо, защото е удобен. Аз го използвам за риболов на мач, фидер и директен. Прикачните са на Престън и също добре предразполагат за риболов както на плувка така и за фидер. Стола е сравнително лек и същевременно много здрав. Облегалката пази от вятър и е изклщчително приятно човек да се облегне на нея от време на време при интензивен риболов( само в паузите между кълването на рибоците) :lol: :wink:. Айде остани си със здраве.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Табуретката/сандък,платформа без скара/ както искате я наречете е в пъти по удобна по простата причина,че освен мача и кофа със захранка нямате друг багаж.Всичко ви е на място и под ръка,ако искаш да поспиваш по време на риболов си вземи Корум и един куфар за принадлежности.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Ето и лайт вариант на Корум, но не съм го виждал на живо http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=142" onclick="window.open(this.href);return false; и все пак си остава дилемата кое е по-удобно - стол тип Корум или табуретка. Ще следя темата с интерес.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Лайт вариант е силно казано,стола е много нисък,с ниска облегалка,къси крака.Пробвал съм го за мен единствено аксесоарите към него са добри,макар,че калъфа е от две половини.И всичко опира до индивидуален избор.Моя е ясен,като ме боли гърба дремя на шезлонг от 15лв :lol: :lol: :lol:
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Ето това е решението:
http://www.bristolangling.com/tackle/ch ... chair.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Багажа в раница и ли сак! :wink:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Да,на снимка изглежда внушителен,но на риболовец с ръст 180 колената ще му запушват ушите като седне на него :lol:
ribarchetY
новобранец
новобранец

Мнение от ribarchetY »

Хммм големи дилеми ми се навъртяха в главата ... табуретката на Colmic изглежда много приятно ... интересно каква цена ще и обяват. Причината да се насоча към столовете на корум и миди е че се сгъват доста компактно както за съхранение ... така и за транспорт. Най-вече мястото ми е проблем поради който отпадна и варянта за някаква лайт платформа. ... Ще се размишлява още то се е видяло :)
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Колега това е стола ти:
http://www.filstar.com/bg/%D0%90%D0%BA% ... hair/3451/" onclick="window.open(this.href);return false;
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
ribarchetY
новобранец
новобранец

Мнение от ribarchetY »

Така от писаното до тук разбирам, че някои колеги предпочитат столовете други лайт платформите и двете имат предимства и недостатъци... Също така разбирам, че от двата посочени от мен стола за предпочитане е KORUMA... на мен също като че ли той по ми харесва :) просто другия е с всички необходими прикачни според мен .... пък за корум трябва отделно да ги набавям и да ги търся кое от къде
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

:lol:На пазара вече всичко има колега, само парици да има и желание естествено :wink: . Всичко можеш да си купиш и поръчаш от Филстар - имат всички прикачни. Аз започнах с двете лапи и масата, после прикачното за чадъра с чадър на Филстар разбира се - по ефтиничък но върши работа :wink: , и накрая си взех и телескопа за фидера( много е удобна и при трите вида риболов). Та с две думи вземай Корума и не мисли и после лека полека. А багажа и прикачните идеално се събират в сак на Филстар за 16 лв, заедно с други джунджурии за да си компактен :lol: :lol:. Хей - някой ако си мисли, че съм рекламен агент на Филстар - Не съм. Айде със здраве.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”