Мнение за въдичка/предложения за аналози

Модератор: sapuna

Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение за въдичка/предложения за аналози

Мнение от kocitoto »

Момчета, чисто информативно бихте ли сподели ли някакво мнение за тази въдичка, че я загледах днес и ми се стори добра, но засъжаления съм много бос в шаранджийството.
Става въпрос за 3,5 либровата.
http://megafishing.bg/product/2887/shar ... r-kii.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря на отзовалите се !
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Re: Мнение за въдичка/предложения за аналози

Мнение от Антон Тонев »

kocitoto написа:Момчета, чисто информативно бихте ли сподели ли някакво мнение за тази въдичка, че я загледах днес и ми се стори добра, но засъжаления съм много бос в шаранджийството.
Става въпрос за 3,5 либровата.
http://megafishing.bg/product/2887/shar ... r-kii.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Благодаря на отзовалите се !
Ще разпъваш с лодка, или ще мяташ от ръка.
1.Ако е първото търси параболик-Пръчката работи по цялата си дължина и става на камшик
2.Ако мяташ от ръка-с върхова акция.Работи с горната си част, но седи малко като кол/ в смисъл не изпитваш удоволствие от ваденето на рибата/
3,5lb за първото е множко. по скоро 2,75-3,00lbs/70-85гр олово/
3,25lbs/85-95гр олово/, ако мяташ от ръка, и то при условие че не слагаш PVA, или мека храна на оловото.
3.50-3.75lbs/105-115гр олово/, става с PVA.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Мнение за въдичка/предложения за аналози

Мнение от kocitoto »

Благодаря, за поясненията !

п.п. Бях забравил да кажа, че ще се хвърля от ръка
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”