Какви нови секции бихте желали да има на сайта

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Какви нови секции бихте желали да има на сайта

Мнение от fixxer »

Какви нови секции бихте желали да видите на сайта :!::?: Очаквам предложения :wink:
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

аз лично не искам никакви (за сега) сайта е перфектен за момента ... е вярно все някога трябва да има новости , но мисля че за сега сайта е супер
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Знаеш ли fixxer, много би било удобно да има някаква карта на България, на която да са отбелязани водоемите. Всеки маркиран водоем да препраща към актуална информация за него: каква риба има, удобни места за риболов, ако е платен - каква е цената и.н.
Ако това с картата е много сложно - може само да се обособят водоемите по региони + горната информация.

Освен това не е лошо да има някаква обобщена информация за предлаганите на българския пазар риболовни принадлежности - смятам, че и самите представители на фирмите производители ще имат изгода от това, защото така ще се популяризират марките им, пък може и някоя друга отстъпка да направят за потребителите на nariba.com :D 8) :D .
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Сетих се и още нещо, но не знам дали е възможно да се направи...
Да има някаква секция - нещо от типа ВНИМАНИЕ БРАКОНИЕРИ, но в която при написване на съобщение, съдържащо инфо за бракониерски набези, за лица - бракониери и др., то да се препраща автоматично към адрес на ИАРА, ако има работещ такъв.
Малко се порових в интернет и открих само тези: press@nafa-bg.org , office@nafa-bg.org

Не съм сигурен дали са актуални.
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

да е това е добра идея ама май няма да стане лесно ... поне аз не се сещам как ще стане ... а относно предложението ти за карта на българия това вече го има но на нея има само къде каква риба има ...
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Открихи сайта на ИАРА - http://www.nafa-bg.org/ + форума - http://forum.nafa-bg.org/
Можем директно и там да подаваме сигнали, но е по - удобно да си пишем на този сайт, а каквото трябва да отива в ИАРА :wink:
Георги

Мнение от Георги »

Идеята на Аматьора е много добра. Към момента май няма място от където да се получи изчерпателна информация за повече водоеми и условията за риболов на тях. Подкрепям предложението.
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Рибар, за картата имам предвид активна - кликваш на определен регион и информацията излиза. Сигурно е трудно да се направи - не съм много компетентен в тая област.
Георги

Мнение от Георги »

В графичен вид би било по-ефектно, разбира се, и по-мнемонично. Не е чак толкова трудно да се направи. Този въпрос обаче касае най-вече fixxer. В крайна сметка важно е на сайта да може да се получи такава информация. Дори и в текстови линкове да е, пак е полезна. Това прави сайта по-привлекателен и по-посещаван, което е добре за авторите му, и по-изчерпателен и полезен за посетителите му. Всички печелят.
bombata
новобранец
новобранец

Re: Какви нови секции бихте желали да има на сайта

Мнение от bombata »

Ste bade dobre,ako ima pove4e informaciq za vodoemite v stranata.
Аватар
Berder
новобранец
новобранец

Мнение от Berder »

Tova s kartata e Chudesna ideia !!!!!

Az bih dopulnil samo che kato se otvori kartata moje da se otbeliazva i kakvo e vremeto v gradove okolo iazovirite i da moje da se vidi pognozata za 2-3 dena na pred (tva mislia che moje da se realizira)!

Sega i drugi se seshtam :idea: :D

Primerno klikash na na iazovir iskar, izliza tam info z ribite, vremeto za 2-3 dena na napred (moje da se vzeme ot prognozata za Samokov toi mai e nai blizo), razni udobni mestenca estestveno otbeliazani na kartata, snimki (ako ima) i linkove kum foruma sus "uspeshni izleti" (ako ima publikuvani) za tozi vodoem !

Vsichko tova mislia che moje da se realizira, samo che Fixxer she triabva da si poigrae dosta !!! E ako moje she pomagame s kvoto moje !

Are uspeh !
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

мн ясно че ше му помагаме сички ... нали :?: :!: :?: :!:
Nicola_SZ
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Nicola_SZ »

Bih napravil mnogo (kakvoto e po silite mi razbira se), za da se podobri i sma napalno sas kazanoto po-gore. Taka 4e fixxer nqma da e zle sa pomislim i po toq vapros!!! Ako ti trqbva pomo6t pi6i nii 6te pomagame OBE6TAVAM!!!
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

та нали за това са приятелите :D ако има проблем викай за помощ ние ще се одзовем бързо (предполагам):D
Аватар
DDSS
новобранец
новобранец

Мнение от DDSS »

Информацията за времето във сайта е недостатъчна (още градове).
И това налягане в инчове е трудно смятане.
Киломери в час, а не мили за час.

Фаза на луната би била полезна информация.

Другото ми допада
Почти всички велики хора са мъртви. Аз също не се чувствам много добре.
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”