Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Клуб Балканка Клуб БалканкаЗарибяване 2014
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Re: Зарибяване 2014
Малко снимки от мероприятието днес:
По нашите места пуснахме нови 10 хиляди новодомци и помогнахме за пускането на още 6 хиляди. Общия брой балканки беше 45 хиляди, но за тях да кажат колегите от клуб "Балканка". Този път зарибявахме три реки и така общо от двете мероприятия броят им стана 6. Общо 18 000 рибета бяха пуснати. В двете акции се включиха два пъти по осемнадесет ентусиаста. Като за първа година беше повече от отлично. Похвално за всички които участваха!- misho_tsakov
- ще става разбирач
Радвам се че се запознахме с колегите от Бургас.
При нашата група всичко беше ОК, макар че неделно имаше повечко туристи. Веско видя лайно на мечка, а аз докато чаках Димо един дядо излезна от нищото и ми заразказва как по този път дето седя, преди месец минала мечка с две мечета. Мечешки ден......
Ние разселихме 4000. Рибките бяха в добра кондиция.
Снимки друг път че съм в движение.
При нашата група всичко беше ОК, макар че неделно имаше повечко туристи. Веско видя лайно на мечка, а аз докато чаках Димо един дядо излезна от нищото и ми заразказва как по този път дето седя, преди месец минала мечка с две мечета. Мечешки ден......
Ние разселихме 4000. Рибките бяха в добра кондиция.
Снимки друг път че съм в движение.
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
- maranzika
- сериозен играч
Ето снимки и от нашата група зарибила с 4000 рибки една от красивите наши реки:
Дано пораснат и да радват и нашите деца един ден
Дано пораснат и да радват и нашите деца един ден
-
- научил се да хвърля
След близо една година, въпроса който ни вълнуваше има ли смисъл от миналогодишното зарибяване, намери своя категоричен отговор. ИМА! В реките изобилства е дребосъци. За мое учудване имаше и доста риби с размери 20 и 30+ и разлика от предни години беше осезаема.
За това днес повторихме мероприятието. Нови 10 000 рибета бяха пуснати да правят компания на по-големите си батковци и каки. Материала беше изцяло от развъдника в "Чудните Мостове", като заложихме на риби с размер 1-2 грама. Пуснахме и малко пъстърви 110-120 грама, които преживяха без проблем дългото пътуване и веднага с заеха да унищожават разни мухи и насекоми. Мъниците веднага се втурнаха да си търсят "жилище" и ние ги оставихме да растат до догодина.
Ето и малко снимки:
За това днес повторихме мероприятието. Нови 10 000 рибета бяха пуснати да правят компания на по-големите си батковци и каки. Материала беше изцяло от развъдника в "Чудните Мостове", като заложихме на риби с размер 1-2 грама. Пуснахме и малко пъстърви 110-120 грама, които преживяха без проблем дългото пътуване и веднага с заеха да унищожават разни мухи и насекоми. Мъниците веднага се втурнаха да си търсят "жилище" и ние ги оставихме да растат до догодина.
Ето и малко снимки:
- Прикачени файлове
-
- DSC_0634.JPG (341.89 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0633.JPG (227.11 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0632.JPG (358.1 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0630.JPG (475.03 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0622.JPG (382.26 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0598.JPG (358.01 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- DSC_0589.JPG (198.44 KiB) Преглеждано 5767 пъти
-
- научил се да хвърля
В рибното стопанство видях пъстърви с внушителни размери. Имаше над един метър балканки, които според собственика тежат 5-7 кг. Склонен съм да му вярвам!