Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За сомове по гръцко
Модератор: Paublo_Eskobar
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
За сомове по гръцко
Здравейте колеги, в тази тема искам да Ви попитам имали ли сте успешни излети по Гърция главно за сом през тази или миналата година,къде и на какво сте имали слука

Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Re: За сомове по гръцко
То Гърция е голяма, така че все някъде, на нещо, някой хваща нещо, по някое време.
Кво стана забравихме за шараните и минахме на сомове. Колега за теб- май по-важно е да трупаш мнения отколкото да научиш нещо или просто се бъзикаш с нас
Във форума има доста хора, които разбира от нещата, но с така зададени въпроси дори и да искат да помагат ще им е трудно.

Пич - утре очаквам да пуснеш нова тема в състезателен риболов - "За скатове по Гръцко " , не мога да те разбера, бъзикаш се с колегите или ? Според мен не очакваш да получиш смислен отговор а пишеш ей така да минава времето. Съвет от мен - преди да пуснеш следващата тема помисли 7-8 часа и се разрови се в Гугъл 

Забравих най-важното - ХОДИ ЗА РИБА, на компютъра не се става рибар 

- super_snake
- научил се да хвърля
Много точно казаноbatceco написа:Забравих най-важното - ХОДИ ЗА РИБА, на компютъра не се става рибар

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем
.Просто на 23 Април ставам пълнолетен и започвам да ходя за риба главно по Гърция и това лято искам да изкарам някоя добра рибка независимо дали ще е сом или шаран или пък щука.Просто питам за съвет,къде сте имали слука за да го имам в предвид ,нищо повече.А вие само ме хейтите

- emo vasilev
- сериозен играч
Не се коси бат Цецо , момчето е младо , нахъсано .....ма ще влезе в час .
Та на въпроса ти Максимов - най рано сом се лови на Петелинос - преди няколко години към края на март едни приятели бяха тръшнали няколко добри сомета .Единият беше хванат на голяма клатушка , останалите на тапа .
Следващото място е Струма главно от бента на Нигрита надолу до вливането .
п.п. Когато затръгваш към гръцко ми пиши едно ЛС да те пратя на едно място с добри шарани и сомове !
Та на въпроса ти Максимов - най рано сом се лови на Петелинос - преди няколко години към края на март едни приятели бяха тръшнали няколко добри сомета .Единият беше хванат на голяма клатушка , останалите на тапа .
п.п. Когато затръгваш към гръцко ми пиши едно ЛС да те пратя на едно място с добри шарани и сомове !

- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Мерси колега ти наистина си един отзивчив човек, де да можеше повечето да са като тебеemo vasilev написа:Не се коси бат Цецо , момчето е младо , нахъсано .....ма ще влезе в час .

Прав си, доста съм млад, затова задавам тези въпроси, за да мога да се науча от "големите батковци"ама уви никой не ми помага като теб...никой не се ражда научен все пак

- Efimov
- вече хвърля и на тежко
Не хейтим колега, не ни разбирай погрешно(поне мен де), но осмисляй малко въпросите си, за да може да се помага с отговори, за сомовете не мога да помагам- там съм новобранец. При шараните имам известен опит, но в Гръцко мислим да ги търсим тази година и в момента се набелязват дестинации, за морски риболов и там имаме някой излет.максимов96 написа:Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем![]()
![]()
.Просто на 23 Април ставам пълнолетен и започвам да ходя за риба главно по Гърция и това лято искам да изкарам някоя добра рибка независимо дали ще е сом или шаран или пък щука.Просто питам за съвет,къде сте имали слука за да го имам в предвид ,нищо повече.А вие само ме хейтите
![]()
![]()
Както са ти писали колегите по горе- Отговор на всеки въпрос може да намериш като ходиш за риба-практиката учи, не теорията.
От къде си. Щом ходиш по гръцко може да се засечем някъде и да обменим опит.
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Така е прав си, между другото съм от СанданскиEfimov написа:Не хейтим колега, не ни разбирай погрешно(поне мен де), но осмисляй малко въпросите си, за да може да се помага с отговори, за сомовете не мога да помагам- там съм новобранец. При шараните имам известен опит, но в Гръцко мислим да ги търсим тази година и в момента се набелязват дестинации, за морски риболов и там имаме някой излет.максимов96 написа:Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем![]()
![]()
![]()
![]()
Както са ти писали колегите по горе- Отговор на всеки въпрос може да намериш като ходиш за риба-практиката учи, не теорията.

Бягай да ловиш че сомовете свършват.максимов96 написа:Така е прав си, между другото съм от СанданскиEfimov написа:Не хейтим колега, не ни разбирай погрешно(поне мен де), но осмисляй малко въпросите си, за да може да се помага с отговори, за сомовете не мога да помагам- там съм новобранец. При шараните имам известен опит, но в Гръцко мислим да ги търсим тази година и в момента се набелязват дестинации, за морски риболов и там имаме някой излет.максимов96 написа:Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем![]()
![]()
![]()
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Колега поразпитай какво минимално оборудване ти трябва и колко време.
Иначе да ти напишем 10 места с точни координати стръв и начин на риболов само ще улесним токаджийте да изкарат някой лев.
Минималните неща който ти трябват:
Кола с която да можеш да пътуваш спокойно поне на 250 км в посока.
малка лодка, не плажна или дюшек
въдици 3 броя, не телескопи и други смехории. Яки двуделни
Макари големи 3 броя - не с малки и пластмасови барабани
карабинки, халки, всички големи размери, неръждаеми или от най-качестввените, олова, влакно читаво 0,60 и нагоре по 100 метра на макара поне
Куки Оунър, гамакатсу 3-ки 2-ки единични
малка канджа
Пари и поне 3 поредни свободни дни.
Това ако ще ги ловиш на буй или на дъно, за другите методи трябва доста повече оборудване.
Без да си изпълнил поне това хващането на сомовЕ ще да е голям късмет.
Иначе да ти напишем 10 места с точни координати стръв и начин на риболов само ще улесним токаджийте да изкарат някой лев.
Минималните неща който ти трябват:
Кола с която да можеш да пътуваш спокойно поне на 250 км в посока.
малка лодка, не плажна или дюшек
въдици 3 броя, не телескопи и други смехории. Яки двуделни
Макари големи 3 броя - не с малки и пластмасови барабани
карабинки, халки, всички големи размери, неръждаеми или от най-качестввените, олова, влакно читаво 0,60 и нагоре по 100 метра на макара поне
Куки Оунър, гамакатсу 3-ки 2-ки единични
малка канджа
Пари и поне 3 поредни свободни дни.
Това ако ще ги ловиш на буй или на дъно, за другите методи трябва доста повече оборудване.
Без да си изпълнил поне това хващането на сомовЕ ще да е голям късмет.
- максимов96
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за съвета колега