За сомове по гръцко

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

За сомове по гръцко

Мнение от максимов96 »

Здравейте колеги, в тази тема искам да Ви попитам имали ли сте успешни излети по Гърция главно за сом през тази или миналата година,къде и на какво сте имали слука :wink: :wink: :wink:
Разкажи как го води попера?На каква дълбочина ти удари?
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Re: За сомове по гръцко

Мнение от gloupan »

Много ме кефи подписа ти 8)
TRS70MLF2
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

А за сомове не :D
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

То Гърция е голяма, така че все някъде, на нещо, някой хваща нещо, по някое време. :D Кво стана забравихме за шараните и минахме на сомове. Колега за теб- май по-важно е да трупаш мнения отколкото да научиш нещо или просто се бъзикаш с нас :D Във форума има доста хора, които разбира от нещата, но с така зададени въпроси дори и да искат да помагат ще им е трудно.
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Пич - утре очаквам да пуснеш нова тема в състезателен риболов - "За скатове по Гръцко " , не мога да те разбера, бъзикаш се с колегите или ? Според мен не очакваш да получиш смислен отговор а пишеш ей така да минава времето. Съвет от мен - преди да пуснеш следващата тема помисли 7-8 часа и се разрови се в Гугъл :axe:
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Забравих най-важното - ХОДИ ЗА РИБА, на компютъра не се става рибар :!:
Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от super_snake »

batceco написа:Забравих най-важното - ХОДИ ЗА РИБА, на компютъра не се става рибар :!:
Много точно казано :smt023
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем :wink: :wink: :wink: .Просто на 23 Април ставам пълнолетен и започвам да ходя за риба главно по Гърция и това лято искам да изкарам някоя добра рибка независимо дали ще е сом или шаран или пък щука.Просто питам за съвет,къде сте имали слука за да го имам в предвид ,нищо повече.А вие само ме хейтите :| :| :|
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Не се коси бат Цецо , момчето е младо , нахъсано .....ма ще влезе в час .
Та на въпроса ти Максимов - най рано сом се лови на Петелинос - преди няколко години към края на март едни приятели бяха тръшнали няколко добри сомета .Единият беше хванат на голяма клатушка , останалите на тапа .
Следващото място е Струма главно от бента на Нигрита надолу до вливането .

п.п. Когато затръгваш към гръцко ми пиши едно ЛС да те пратя на едно място с добри шарани и сомове ! :wink:
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

emo vasilev написа:Не се коси бат Цецо , момчето е младо , нахъсано .....ма ще влезе в час .
Та на въпроса ти Максимов - най рано сом се лови на Петелинос - преди няколко години към края на март едни приятели бяха тръшнали няколко добри сомета .Единият беше хванат на голяма клатушка , останалите на тапа .
Следващото място е Струма главно от бента на Нигрита надолу до вливането .

п.п. Когато затръгваш към гръцко ми пиши едно ЛС да те пратя на едно място с добри шарани и сомове ! :wink:
Мерси колега ти наистина си един отзивчив човек, де да можеше повечето да са като тебе :) :) :)
Прав си, доста съм млад, затова задавам тези въпроси, за да мога да се науча от "големите батковци"ама уви никой не ми помага като теб...никой не се ражда научен все пак :) :) :)
Аватар
Efimov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Efimov »

максимов96 написа:Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем :wink: :wink: :wink: .Просто на 23 Април ставам пълнолетен и започвам да ходя за риба главно по Гърция и това лято искам да изкарам някоя добра рибка независимо дали ще е сом или шаран или пък щука.Просто питам за съвет,къде сте имали слука за да го имам в предвид ,нищо повече.А вие само ме хейтите :| :| :|
Не хейтим колега, не ни разбирай погрешно(поне мен де), но осмисляй малко въпросите си, за да може да се помага с отговори, за сомовете не мога да помагам- там съм новобранец. При шараните имам известен опит, но в Гръцко мислим да ги търсим тази година и в момента се набелязват дестинации, за морски риболов и там имаме някой излет.
Както са ти писали колегите по горе- Отговор на всеки въпрос може да намериш като ходиш за риба-практиката учи, не теорията.
От къде си. Щом ходиш по гръцко може да се засечем някъде и да обменим опит.
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Efimov написа:
максимов96 написа:Така, моите теми може да ви бъдат много тъпи добре няма проблем :wink: :wink: :wink: .Просто на 23 Април ставам пълнолетен и започвам да ходя за риба главно по Гърция и това лято искам да изкарам някоя добра рибка независимо дали ще е сом или шаран или пък щука.Просто питам за съвет,къде сте имали слука за да го имам в предвид ,нищо повече.А вие само ме хейтите :| :| :|
Не хейтим колега, не ни разбирай погрешно(поне мен де), но осмисляй малко въпросите си, за да може да се помага с отговори, за сомовете не мога да помагам- там съм новобранец. При шараните имам известен опит, но в Гръцко мислим да ги търсим тази година и в момента се набелязват дестинации, за морски риболов и там имаме някой излет.
Както са ти писали колегите по горе- Отговор на всеки въпрос може да намериш като ходиш за риба-практиката учи, не теорията.
Така е прав си, между другото съм от Сандански :?
paco534
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от paco534 »

максимов96 написа:
Efimov написа:
Така е прав си, между другото съм от Сандански :?
Бягай да ловиш че сомовете свършват.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Колега поразпитай какво минимално оборудване ти трябва и колко време.
Иначе да ти напишем 10 места с точни координати стръв и начин на риболов само ще улесним токаджийте да изкарат някой лев.

Минималните неща който ти трябват:
Кола с която да можеш да пътуваш спокойно поне на 250 км в посока.
малка лодка, не плажна или дюшек
въдици 3 броя, не телескопи и други смехории. Яки двуделни
Макари големи 3 броя - не с малки и пластмасови барабани
карабинки, халки, всички големи размери, неръждаеми или от най-качестввените, олова, влакно читаво 0,60 и нагоре по 100 метра на макара поне
Куки Оунър, гамакатсу 3-ки 2-ки единични
малка канджа
Пари и поне 3 поредни свободни дни.

Това ако ще ги ловиш на буй или на дъно, за другите методи трябва доста повече оборудване.
Без да си изпълнил поне това хващането на сомовЕ ще да е голям късмет.
Аватар
максимов96
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от максимов96 »

Благодаря за съвета колега :wink: :wink: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”