И една лоша новина на Порто Лагос

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
haga
разбира нещата
разбира нещата

И една лоша новина на Порто Лагос

Мнение от haga »

Това е инфо от колега от другият форум Fishing mania.
mikibg

05 Апр 2014 08:49
[quote][И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди :lol: ,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]
:shock:
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
spectrum
новобранец
новобранец

Re: И една лоша новина на Порто Лагос

Мнение от spectrum »

Лошо дано да не е вярно... :roll:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

haga написа:
[И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди :lol: ,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]
Тия па шибани маляки...да им го начукам в семето долно.Сакън ,някой отишъл и им снимал тъпия Порто Лагос,дето излизат заргани колкото уклеи и октоподчета по кило.Голееема работа станало ,чак камери огради,сакън излови им лавраците Белополски зер.....Да вземат в Кирково да оградят и супермаркерите ,че са ги напълзели като въшки... стекове олио и брашно и захар товарят тъпите гърчоля ,все едно е война,и тротоарите са превзели ..хората няма откъде да минат.
Изображение
...за трепане са...

http://rodopi24.blogspot.com/2014/04/blog-post_204.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
odisei71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от odisei71 »

Vesko1 написа:
haga написа:
[И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди :lol: ,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]
Тия па шибани маляки...да им го начукам в семето долно.Сакън ,някой отишъл и им снимал тъпия Порто Лагос,дето излизат заргани колкото уклеи и октоподчета по кило.Голееема работа станало ,чак камери огради,сакън излови им лавраците Белополски зер.....Да вземат в Кирково да оградят и супермаркерите ,че са ги напълзели като въшки... стекове олио и брашно и захар товарят тъпите гърчоля ,все едно е война,и тротоарите са превзели ..хората няма откъде да минат.
Изображение
...за трепане са...

http://rodopi24.blogspot.com/2014/04/blog-post_204.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/qu
Не ми се вярва да е истина,няма кака да заградят опашат целия Порто лагос с камери камо ли и заливите.
Тоя господин и миналия път каза ,че не може вече безпрепятствано да се лови риба там,но се оказа партенка...и то пак заради белополския..дреме им на малякита за него.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Голяма работа :? , да заграждат ще си загубят туристите па и я не съм се засилил да им ходя по водите и тук си ми е добре :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
MarviN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MarviN »

Нищо няма да "опашат". Достъпа ще е труден само от другата страна.
От страната на самия Лагос от към кея и завода няма да има никакъв проблем.
Какво сте се "затръшкали" все едно риба се хваща само от другата страна.
Аз имам много по-добри резултати от страната на Лагос до самия кей.
Само риба да има.
ГОЛ ШАРАН ...
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

Тия Гърците са "мегапутки" и абсолютни бокхрлуци..
Не знам защо ам от всичките ни съседи, тези са ми супер неприятни, да мрът у кофите...
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”