И една лоша новина на Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
И една лоша новина на Порто Лагос
Това е инфо от колега от другият форум Fishing mania.
mikibg
05 Апр 2014 08:49
[quote][И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди
,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]

mikibg
05 Апр 2014 08:49
[quote][И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди

Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Re: И една лоша новина на Порто Лагос
Лошо дано да не е вярно... 

- Vesko1
- сериозен играч
Тия па шибани маляки...да им го начукам в семето долно.Сакън ,някой отишъл и им снимал тъпия Порто Лагос,дето излизат заргани колкото уклеи и октоподчета по кило.Голееема работа станало ,чак камери огради,сакън излови им лавраците Белополски зер.....Да вземат в Кирково да оградят и супермаркерите ,че са ги напълзели като въшки... стекове олио и брашно и захар товарят тъпите гърчоля ,все едно е война,и тротоарите са превзели ..хората няма откъде да минат.haga написа:[И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]

...за трепане са...
http://rodopi24.blogspot.com/2014/04/blog-post_204.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Тия па шибани маляки...да им го начукам в семето долно.Сакън ,някой отишъл и им снимал тъпия Порто Лагос,дето излизат заргани колкото уклеи и октоподчета по кило.Голееема работа станало ,чак камери огради,сакън излови им лавраците Белополски зер.....Да вземат в Кирково да оградят и супермаркерите ,че са ги напълзели като въшки... стекове олио и брашно и захар товарят тъпите гърчоля ,все едно е война,и тротоарите са превзели ..хората няма откъде да минат.Vesko1 написа:haga написа:[И една лоша новина на Порто Лагос в резултат на опитите на г-н Белополски и сие да бъдат кинозвезди,Гърците заключиха всичко ,сложиха камери и достъпа до най- добрите места за риболов там е недостъпен, даже и за местните. От техните думи разбрах , че не е желателно г-н Белополски и приятели да навестяват района защото може да им се случи някой неприятен инцидент./quote]

...за трепане са...
http://rodopi24.blogspot.com/2014/04/blog-post_204.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/qu
Не ми се вярва да е истина,няма кака да заградят опашат целия Порто лагос с камери камо ли и заливите.
Тоя господин и миналия път каза ,че не може вече безпрепятствано да се лови риба там,но се оказа партенка...и то пак заради белополския..дреме им на малякита за него.
- antivik
- кандидат преподавател
Голяма работа
, да заграждат ще си загубят туристите па и я не съм се засилил да им ходя по водите и тук си ми е добре
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Нищо няма да "опашат". Достъпа ще е труден само от другата страна.
От страната на самия Лагос от към кея и завода няма да има никакъв проблем.
Какво сте се "затръшкали" все едно риба се хваща само от другата страна.
Аз имам много по-добри резултати от страната на Лагос до самия кей.
Само риба да има.
От страната на самия Лагос от към кея и завода няма да има никакъв проблем.
Какво сте се "затръшкали" все едно риба се хваща само от другата страна.
Аз имам много по-добри резултати от страната на Лагос до самия кей.
Само риба да има.
ГОЛ ШАРАН ...
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тия Гърците са "мегапутки" и абсолютни бокхрлуци..
Не знам защо ам от всичките ни съседи, тези са ми супер неприятни, да мрът у кофите...
Не знам защо ам от всичките ни съседи, тези са ми супер неприятни, да мрът у кофите...