Съвет за района на Фанари
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- zxzx
- научил се да хвърля
Съвет за района на Фанари
Здравейте колеги,на 22.09.2014 ще съм в Фанари за 4 дена който смятам да прекарам в опит да уловя някой друга риба.Прочетох доста теми,но точно за Фанари не видях това ще ми първи риболов в Гърция интересува ме какво мога да очаквам по това време на годината и места за риболов .Ще нося дънни,тапи,бомбарди,блесни,пикери,чепарета,силокони днес взех това влакно и воблер

Флурокарбон 0.30 за шок лидер
За стръв бял,блатен червей,осолена скарида и хамсия.
Ако няма риба ще се мъча да лъжа октопод или калмар на калмарина.

Флурокарбон 0.30 за шок лидер
За стръв бял,блатен червей,осолена скарида и хамсия.
Ако няма риба ще се мъча да лъжа октопод или калмар на калмарина.

Последно промяна от zxzx на Сря Авг 27, 2014 3:29 pm, променено общо 1 път.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Re: Съвет за района на Фанари
Добре си се заредил.
Добави само пилешко месо към стръвта.
Добави само пилешко месо към стръвта.
Serie A e nel nostro DNA, io non rubo il campionato e in Serie B non sono mai stato
- zxzx
- научил се да хвърля

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
Март месец приятели бяха там,хванаха 1 лефер/4,9кг на воблер/и доста едри заргани на бомбарда-отстрани на кея има скали/.Ако имаш въз.от рибарски магазин там си вземи-цуцуни червеи,дебел и голям колкото показалец,около0,80евро-за тежко/подвижно/,може да излезне ципура или др.По това време на воблер трябва да излиза лаврак рано до към 8-9ч.Виж /ако можеш вземи още някой воблер-японски по възможност 13-15см.различни окраски/скъпички са но ефективни,твоя също ще ти свърши работа,но трябва да имаш различни за да видиш кои ще ти даде резултат.С приятели към края на септември ще бъдем на Порто Лагос,кото си там пусни някое имфо,как е риболова.zxzx написа:И то е в списъка просто го бях пропуснал
Не тръгвай с такова голямо канче по това време на годината към Фанари.
Като изключим разните " соленолюбиви часовникарчета" можеш да имаш късмета да уловиш някоя 700-800 грамово лавраче на сардела, закачена на морските куку които показваш направо през очите без никаква тежест в плиткото пристанище на Фанари
За октоподите си вземи силиконов рак, ако са минали по малко от 5 човека по скалите преди теб в последните 24 часа, може и да имаш някакъв късмет.
Като изключим разните " соленолюбиви часовникарчета" можеш да имаш късмета да уловиш някоя 700-800 грамово лавраче на сардела, закачена на морските куку които показваш направо през очите без никаква тежест в плиткото пристанище на Фанари
За октоподите си вземи силиконов рак, ако са минали по малко от 5 човека по скалите преди теб в последните 24 часа, може и да имаш някакъв късмет.
- zxzx
- научил се да хвърля
nasko.7505
разбира се ще си нося и лаптопа с мен стига да има нет в тази къща ще дам инфо,
del71
Имам някакви надежди вечер за сафрид и на рибка за някой лефер,надеждата умира последна
разбира се ще си нося и лаптопа с мен стига да има нет в тази къща ще дам инфо,
del71
Имам някакви надежди вечер за сафрид и на рибка за някой лефер,надеждата умира последна

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 13.09 бях там ,върви заргана но е предимно дребен.
На бомбарда.
На бомбарда.
Верния път е най-къс!
- zxzx
- научил се да хвърля
мерси за инфото,в понеделник ще ги пробвам зарганите дано излизат и други риби до тогава.Смятам единият ден да отскоча и до порто лагос рано сутрин да помятам воблери 

- zxzx
- научил се да хвърля
Днес се прибрах от Гърция за 4 дена риболов на Фанари,Порто Лагос и Керамоти много дребни зарганчета малко сафрид от порто лагос платерини на Керамоти и едни малки рибки с черна точка мисля че бяха спари.С две думи пълна скръб водата е доста топла .
Живот и здраве ноември може пак да ида на Керамоти.
П.П
Докато бях в Гърция се чудех дали случайно не съм в БГ то само българска реч основно колеги от Хасково,Пловдив,Кърджали пишете бре хора поне сте по често по Гърция
Живот и здраве ноември може пак да ида на Керамоти.
П.П
Докато бях в Гърция се чудех дали случайно не съм в БГ то само българска реч основно колеги от Хасково,Пловдив,Кърджали пишете бре хора поне сте по често по Гърция