Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Стара Загора
Модератор: Paublo_Eskobar
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Къде около Стара Загора
Тъй като доста търсих из форума,но не намерих тема за Стара Загора,нека всеки сподели,къде е ходил,какво е хванал и така
Днес със спининга по Марица до скобелевският мост и надолу,пълно капо,даже не ми клъвна
Иначе преди седмица бях на Пъстрово,язовира е изоставен и като отидох имаше 2 лодки с мрежи!!
,естествено сигнал до ИАРА,НО отново нищо,та иначе като ме видяха изчезнаха набързо,на мач доста кефалчета хванах,но маломерни бяха
Днес със спининга по Марица до скобелевският мост и надолу,пълно капо,даже не ми клъвна

Иначе преди седмица бях на Пъстрово,язовира е изоставен и като отидох имаше 2 лодки с мрежи!!

All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
- RadoslavGeorgiev
- новобранец
Re: Къде около Стара Загора
В село Обручище (до град Гълъбово) има три диви водоема ходил съм на втория и третия,хващал съм много щуки там,виждал съм хора да вадят и бели риби,шаран също се намира. На първия водоем не съм ходил,но до колкото знам той е най-голям.
Да допълня ,че там е за предпочитане да се ходи с лодка от брега няма много места от които да се хвърля.
Да допълня ,че там е за предпочитане да се ходи с лодка от брега няма много места от които да се хвърля.
Последно промяна от RadoslavGeorgiev на Нед Сеп 14, 2014 7:57 pm, променено общо 1 път.
k
На две крачки си от Жребчево.Това ти е дестинацията.Наслука.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар

All great things are simple,and many can be expressed in single words: Freedom,Justice,Honor,Duty,Mercy,Hope.
-Winston Churchill
-Winston Churchill
На Ягода присевните ходих няколко пъти. На по-новите (по-близо до моста над главния път за Казанлък) излизаха прилични каракуди и червенопери. На ония по-забитите (след свинарника) има щуки и по-едри риби но има много растения/закачки във водата и е малко по-труден риболова. Там големи слънчевки изкарах предния път и се отказах да ходя.
На старозагорските бани се отказах да ходя, приятно е, скамейки, огнища, природа - но риба само дребосъци. Някаква голяма изтървах веднъж там и от тогава само дребосък ми закача и не ходя.
На старозагорските бани се отказах да ходя, приятно е, скамейки, огнища, природа - но риба само дребосъци. Някаква голяма изтървах веднъж там и от тогава само дребосък ми закача и не ходя.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Та гледам че темата се е поразвила,та аз принципно съм от Чирпан,но пуснах темата за да споделим, кой къде ходи в този раион,та да си кажа тук си имаме един средно голям язовир,със страхотни каракуди,доста големички са ,винаги е пълен ,мрежари и токаджий няма да видите,а не е и частен ама има една уловка,викат му Чирпанският мръсен язовир
,та аз там си ходя понякога за кеф,че има доста стабилни каракуди

-Winston Churchill
-Winston Churchill
- webfusion
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Приятелче, аве щях да питам тоя язовир "мръсният чирпан" дето го водят няма ли риба там, аз два пъти съм ходил ма нещо водата найстина е мръсна или просто така му викат?
Иначе на казанлък (Копринка) може да пробваш, почват силиконите скоро, на езерото загорка може платено е риба болл има.
Иначе на казанлък (Копринка) може да пробваш, почват силиконите скоро, на езерото загорка може платено е риба болл има.
-
- вече хвърля и на тежко
Пробвай някои от платените.На Оризовските има доста риба и то качествена,като рибите над 5 кг се връщат обратно.На Белозем също.На Партизанин има добра каракуда,която не се плащаше,по спомени и т.н.
Между Оризово и Партизанин за 3 язовира. По спомени имаше яко щука и добър шаран. Някой запознат ли е с условия и има ли ги още тея риби?
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Ами не съм чул нещо скоро за тях,последната ми информация е от преди година, тогава казаха че всичко си е пак същото,но мога да ти кажа за язовира до село Черна Гора,там има доста хищник
-Winston Churchill
-Winston Churchill
Много ще съм ти благодарен, колега. Само да споделиш каде се намира язовира и ако е частен какви са условията.
- S.Delchev
- фен клуб-скобар
Ами значи язовира се намира в началото на селото,още във самото начало се хваща надясно,това е един черен път,не знам дали си ме разбрал,можеш и във самото село да попиташ за пътя,а иначе условията бяха 4 лева на въдица,и си взимаш каквото хванеш
-Winston Churchill
-Winston Churchill
Това става въпроса за малкото вязовирче на север от селото ли ?
Градски, тъй като съм прохождащ в мач риболова ти ще ме заведеш някъде на мач риболов, а аз ще те открехна за един водоем със щучки, става ли ?
Иначе по темата - около Чирпан на р. Марица има хубави места в района на с. Златна ливада, ако има късмет човек може да направи доста приличен спининг риболов на кефал, а щука и распер също се намират.

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
А някой има ли инфо за Марица пикрай Зетьово там покрай стария мост. Изглежда много обещаващо?