АЗ ГЛАСУВАХ ......

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

АЗ ГЛАСУВАХ ......

Мнение от delio-haidutin »

Изображение113.jpg
ето така гласувах ,това е моя протест за цялостната система ,олигархия и задкулисие.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: АЗ ГЛАСУВАХ ......

Мнение от КИРО »

Кофтито е,че не ти се зачита гласа, http://www.moreto.net/novini.php?n=266413&p=2" onclick="window.open(this.href);return false;
иначе много хора са гласували по подобен начин.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

ами, зачита се-разпределен е пропрционално! да почерпят ГЕРБ и ДПС
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

За съжаление с този вот си им накривил шапките. Почерпките ни тепърва предстоят.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

КИРО написа:Кофтито е,че не ти се зачита гласа,
де факто не ми се зачита,но при този отказ от гласуване,и ако има наистина много такива протестиращи ,трябва да им светне лампичката ,че народа не ги изка,и да вземат за 6 м., да измислят друг закон ,с намаляване броя на депутатите ,намаляване на субсидиите и още куп неща ,и да отиваме на реални избори :idea:
naskobo написа:ами, зачита се-разпределен е пропрционално! да почерпят ГЕРБ и ДПС
прпорционално се разпределят само действителните гласове :idea: ,тоест ,даваш си гласа за някоя партия ,а тя остава под 4 % и не е парламентарно представяна,тя си взема субсидията ,но гласовете отиват за парламентарно представяните.имаше едно предложение на А.Слабаков,действителния глас да е = на брой депутати.50 % гласували =120 депутати,40%=96,като искат 240 депутата ,да направят така ,че народа да им гласува
miro253 написа:За съжаление с този вот си им накривил шапките. Почерпките ни тепърва предстоят.
да ,тези 50% които не са гласували ,може да им накривим................. :axe: шапките,но не сме единни.е сега е момента да се излезе с един ултиматум,със предложения какво трябва да се промени ,да си съставят коалиция ,както казах по-горе ,и след 6м пак на избори.ама много лесно се продаваме ,повечето гледат от днес за утре,да изкара 30-40 лв ,и не мисли ,че тези пари дадени за подкуп ,после ще ги връща със лихвите :finga: .не виждаш ли какво става,етнически българи ,гласуват за дпс,а колко кадри имат от български произход(то не че ,болшинството от тях не са със български корени),всичките са продажници :axe: :axe: ,и зобщо не е виновен ни доган ,ни местан,че електората на дпс се увеличава,виновни са политиците от другите партии ,че не загърбиха личните си интереси ,да седнат ,да се разберат,да помислят за народа ,за интересите на страната ни.ама нали трябва да се РАЗПРЕДЕЛЯТ МИЛИАРДИ............................ :twisted: :twisted: Я НЕ САКАМ ЯЗЕ ДА СЪМ ДОБРЕ,Я САКЪМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Аз па на мойта буетина нарисувах един гооооуем кур с гооооуеми дисаги :finga: , с койото сметам, че сам изразил мойта си селянска позиция (що па сички се граждански позиции да изразяват, а? :lol: ) и те така! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

За всички овчедушни "българи"
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Dimy написа:Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.
Аз нямам против дадения глас. Какъвто ще да е той. Аз съм много против КУПЕНИЯ глас.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Dimy написа:Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.
Купеният глас ,удря винаги в целта,освен ако продажника не реши в последният момент да направи бюлетината недействителна.а някой ,щом е решил да купува гласове,значи си е направил сметката ,че като влезе във власта ,ще си върне "инвестицията" многократно :idea: .
преди като съм гласувал и за ндсв и за атака ,и за рзс,къде ми отиваше гласа -за ДПС,поне сега знам със сигорност ,че съм от тези които се противопоставят на "системата",няма и да им дам и 11 лв.а твоя глас пуснат за някоя малка партия ,не знаеш къде ще отиде,може да го прибавят и към купените гласове :lol: :lol: :lol:
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от deso_bg »

Я малко да разсеем митовете и легендите, че демокрация, избори, преразпределяне, ала-бала :
ако не гласуваш - не влияеш на резултата
ако гласуваш с невалидна бюлетина - не влияеш на резултата
ако гласуваш за партия, която е под 4% - не влияеш на резултата

натам "избора" е ясен предполагам :butthead: :mrgreen: :lol:
Аватар
Дилян
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дилян »

Ами да ви дам пример с ДПС че ще е най ясно.
Там както знаете се гласува под строй-загубени гласове няма.Даже хора които въобще нямат връзка с България,получават гражданство за да могат да гласуват тук,електронно или с автобуси.
По последни данни ,малцинството е около 7% но горе получава над 20%,защо?
Защото не гласуваме или пускаме празни бюлетини,или пишем простотии по тях...-се тая,не накривяваме на никого шапката.
Истината че че ДПС е идеалният коалиционен партньор със своите постоянни и сигурни избиратели,и продажниците горе се възползват от това.
Еле па БСП.....
Тези две партии си въртят далаверите от години,и все са в коалиция.
Някой задава ли си въпроса"Защо партия с 7% поддръжници почти винаги е трета напоследък? Защото не гласуваме.
Колкото до системата"разделяй и владей": Защо се въдят толкова много партии,мислите.
Всяка от тях знае че най вероятно няма да прескочи 4 процентовата бариера,НО получава държавни субсидии (големите се грижата за това) и за благодарност си прехвърлят гласовете на силните на деня,които са изгубили доверието ни.
И те така..
Та когато дойдат избори трябва да се гласува,и то да се гласува стратегически,стъпка по стъпка.
Първото е да гласуваме за българска партия,за да спрем обслужването и на "комшиите" Иначе се случва точно това което butnik е постнал по нагоре в клипа.
В крайна сметка,ако гласовете ни нямаха значение,никой нямаше да се натиска да ги купува.
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Batkata61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Batkata61 »

butnik написа:За всички овчедушни "българи"
не бих имал нищо против някой живеещ в България и го ,,разбират" всички месни хора, било в магазин,кръчма,рейс и т.н. , но тоя :butthead: е май търсещ bluehead -шъ съ наамерат мераклии...!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

...и други са гласували ...по съвест... :lol:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Vesko1 написа:...и други са гласували ...по съвест... :lol:
Ако всички бяха гласували така - тогава вече щеше да има накривени шапки :!: :idea:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”