Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АЗ ГЛАСУВАХ ......
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
АЗ ГЛАСУВАХ ......
ето така гласувах ,това е моя протест за цялостната система ,олигархия и задкулисие.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: АЗ ГЛАСУВАХ ......
Кофтито е,че не ти се зачита гласа, http://www.moreto.net/novini.php?n=266413&p=2" onclick="window.open(this.href);return false;
иначе много хора са гласували по подобен начин.
иначе много хора са гласували по подобен начин.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ами, зачита се-разпределен е пропрционално! да почерпят ГЕРБ и ДПС
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
За съжаление с този вот си им накривил шапките. Почерпките ни тепърва предстоят.
-
- разбира нещата
де факто не ми се зачита,но при този отказ от гласуване,и ако има наистина много такива протестиращи ,трябва да им светне лампичката ,че народа не ги изка,и да вземат за 6 м., да измислят друг закон ,с намаляване броя на депутатите ,намаляване на субсидиите и още куп неща ,и да отиваме на реални избориКИРО написа:Кофтито е,че не ти се зачита гласа,

прпорционално се разпределят само действителните гласовеnaskobo написа:ами, зачита се-разпределен е пропрционално! да почерпят ГЕРБ и ДПС

да ,тези 50% които не са гласували ,може да им накривим.................miro253 написа:За съжаление с този вот си им накривил шапките. Почерпките ни тепърва предстоят.

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- GODzillata
Аз па на мойта буетина нарисувах един гооооуем кур с гооооуеми дисаги
, с койото сметам, че сам изразил мойта си селянска позиция (що па сички се граждански позиции да изразяват, а?
) и те така! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За всички овчедушни "българи"
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аз нямам против дадения глас. Какъвто ще да е той. Аз съм много против КУПЕНИЯ глас.Dimy написа:Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.
-
- разбира нещата
Купеният глас ,удря винаги в целта,освен ако продажника не реши в последният момент да направи бюлетината недействителна.а някой ,щом е решил да купува гласове,значи си е направил сметката ,че като влезе във власта ,ще си върне "инвестицията" многократноDimy написа:Хора като не гласувате давате гласа си за дпс и тн. аз поред почитам да гласувам за коята и да е друга партия която влиза . така моя глас се противопоставя на един цигански ако не гласувам те са с един глас напред.

преди като съм гласувал и за ндсв и за атака ,и за рзс,къде ми отиваше гласа -за ДПС,поне сега знам със сигорност ,че съм от тези които се противопоставят на "системата",няма и да им дам и 11 лв.а твоя глас пуснат за някоя малка партия ,не знаеш къде ще отиде,може да го прибавят и към купените гласове

-
- ще става разбирач
Я малко да разсеем митовете и легендите, че демокрация, избори, преразпределяне, ала-бала :
ако не гласуваш - не влияеш на резултата
ако гласуваш с невалидна бюлетина - не влияеш на резултата
ако гласуваш за партия, която е под 4% - не влияеш на резултата
натам "избора" е ясен предполагам

ако не гласуваш - не влияеш на резултата
ако гласуваш с невалидна бюлетина - не влияеш на резултата
ако гласуваш за партия, която е под 4% - не влияеш на резултата
натам "избора" е ясен предполагам

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами да ви дам пример с ДПС че ще е най ясно.
Там както знаете се гласува под строй-загубени гласове няма.Даже хора които въобще нямат връзка с България,получават гражданство за да могат да гласуват тук,електронно или с автобуси.
По последни данни ,малцинството е около 7% но горе получава над 20%,защо?
Защото не гласуваме или пускаме празни бюлетини,или пишем простотии по тях...-се тая,не накривяваме на никого шапката.
Истината че че ДПС е идеалният коалиционен партньор със своите постоянни и сигурни избиратели,и продажниците горе се възползват от това.
Еле па БСП.....
Тези две партии си въртят далаверите от години,и все са в коалиция.
Някой задава ли си въпроса"Защо партия с 7% поддръжници почти винаги е трета напоследък? Защото не гласуваме.
Колкото до системата"разделяй и владей": Защо се въдят толкова много партии,мислите.
Всяка от тях знае че най вероятно няма да прескочи 4 процентовата бариера,НО получава държавни субсидии (големите се грижата за това) и за благодарност си прехвърлят гласовете на силните на деня,които са изгубили доверието ни.
И те така..
Та когато дойдат избори трябва да се гласува,и то да се гласува стратегически,стъпка по стъпка.
Първото е да гласуваме за българска партия,за да спрем обслужването и на "комшиите" Иначе се случва точно това което butnik е постнал по нагоре в клипа.
В крайна сметка,ако гласовете ни нямаха значение,никой нямаше да се натиска да ги купува.
Там както знаете се гласува под строй-загубени гласове няма.Даже хора които въобще нямат връзка с България,получават гражданство за да могат да гласуват тук,електронно или с автобуси.
По последни данни ,малцинството е около 7% но горе получава над 20%,защо?
Защото не гласуваме или пускаме празни бюлетини,или пишем простотии по тях...-се тая,не накривяваме на никого шапката.
Истината че че ДПС е идеалният коалиционен партньор със своите постоянни и сигурни избиратели,и продажниците горе се възползват от това.
Еле па БСП.....
Тези две партии си въртят далаверите от години,и все са в коалиция.
Някой задава ли си въпроса"Защо партия с 7% поддръжници почти винаги е трета напоследък? Защото не гласуваме.
Колкото до системата"разделяй и владей": Защо се въдят толкова много партии,мислите.
Всяка от тях знае че най вероятно няма да прескочи 4 процентовата бариера,НО получава държавни субсидии (големите се грижата за това) и за благодарност си прехвърлят гласовете на силните на деня,които са изгубили доверието ни.
И те така..
Та когато дойдат избори трябва да се гласува,и то да се гласува стратегически,стъпка по стъпка.
Първото е да гласуваме за българска партия,за да спрем обслужването и на "комшиите" Иначе се случва точно това което butnik е постнал по нагоре в клипа.
В крайна сметка,ако гласовете ни нямаха значение,никой нямаше да се натиска да ги купува.
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- Batkata61
- научил се да хвърля
не бих имал нищо против някой живеещ в България и го ,,разбират" всички месни хора, било в магазин,кръчма,рейс и т.н. , но тояbutnik написа:За всички овчедушни "българи"

- Vesko1
- сериозен играч
...и други са гласували ...по съвест...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- GODzillata
Ако всички бяха гласували така - тогава вече щеше да има накривени шапкиVesko1 написа:...и други са гласували ...по съвест...![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!