КОЙ ГИ ИНФОРМИРА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

КОЙ ГИ ИНФОРМИРА

Мнение от edimi »

пускам тази тема защото все повече си мисля, че всички колеги, тук във форума даваме безценна информация на тази сган :evil: . Споделяме инфо за водоеми, видове риба и прочие. Та нали и те търсят инфо. И понеже им е ясно, че действията им са безнаказани и на един водоем я има няколко колеги я не, а те са си организирани, та отиват си и си правят зулумите :evil: :evil: а за нас остава учудването защо един водоем известен с успешния си улов, след време се превръща в мъртвило........ :( Може би е нужна и една тема за предложения за справяне с тези гадове. Ако имате такива - давайте....
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

99% от бракониерите са местни жители и са комбина с горските,забелязал съм го по всички водоеми където съм ходил.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Въпроса е ти до къде би стигнал за да няма бракониери.За тия бате си трябва крайни мерки които не мога да коментирам на всеуслушание.Иначе всичко друго си е бля ...бля и кервана си върви.Не ,че не се ядосвам от безобразията.......напротив .Обаче с празни приказки и хабене на нерви няма да стане.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Не само това е причина,а основното според мен е,че нямаме закони яки!
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

колега rino, законите си ги има, въпроса е , че контрола го няма. barutchiata е прав, докато се оплакваме като стари баби резултата ще е нулев и само ще ни се смеят :evil: . Като начало един произволно избран водоем, договорка с най близкия СОТ за такса и начин на оповестяване и проба :!: . А иначе, колега достатъчно надалеч мога да стигна, трябва назидание на тази сволач!!!!!!!!
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Миналата година прибягнах към крайни мярки и какво се оказа цял ден писане обяснения в РПУ - Елин Пелин и накрая аз виновен,недай си боже да се спречкаш с местни бракониери,даже могат и да те усъдят че им пречиш да си хвърлят мрежите по сред бял ден,ТЯ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НИ Е БРАКОНИЕРСКА+240 народни бракониери.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Поборников кат те гледам с тая пушка ми кат ги видиш цапни по един стрел бе брат ми :)
То риба има ама водата е повече.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Това ми е въдицата за риболов на големи сомове,виж че е комбинирана с макара. :wink: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”