Директен телескоп Colmic Extreme New model 8 метра
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Директен телескоп Colmic Extreme New model 8 метра
Колеги пред дилема съм дали да закупя въпросния модел директен телескоп!Ще ми бъде от полза да пишат хората които го имат или са боравили с него! Ще го употребявам в риболов на река -предимно скобар!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Re: Директен телескоп Colmic Extreme New model 8 метра
не съм риболовствал с това бижу,но съм го разглеждал в магазина/модела преди 2г./уникално лек ,и доста тънки бланки,аз лично ще се притеснявам с риби над 500гр. в течение.п.п имаше едно династи за продаване какво се случва с него.
-
- фен клуб-скобар
Мойто го продадох Династи,в сайта видях че още някой го продава-силово е 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

по-добре с боло
-
- фен клуб-скобар
Да бе хахахаха-по добре е да си траеш:)akira написа:по-добре с боло
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- lishev_64
- разбира нещата
Здравей колега. Март месец тази година, за рождения си ден, си направих много добър подарък - директен COLMIC EXTREME - 8м. http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=132&t=16739
Уникална въдица. Стегната, изключително лека, доставя страхотно удоволствие при работа с нея. Много добре се справя с по-едрите риби. На морето иларии от порядъка на 0,500 - 0,700кг. не са никакъв проблем за нея. Мисля, че и доста по-едри няма да я затруднят. На сладководен риболов досега е пробвана до двата килограма

....................................................................
Страхотно удоволствие доставя!!! Не съм специалист по определяне на строя, но мисля, че е параболик. Смятам, че няма да сгрешиш с покупката. УСПЕХ!!!
Уникална въдица. Стегната, изключително лека, доставя страхотно удоволствие при работа с нея. Много добре се справя с по-едрите риби. На морето иларии от порядъка на 0,500 - 0,700кг. не са никакъв проблем за нея. Мисля, че и доста по-едри няма да я затруднят. На сладководен риболов досега е пробвана до двата килограма

....................................................................
Страхотно удоволствие доставя!!! Не съм специалист по определяне на строя, но мисля, че е параболик. Смятам, че няма да сгрешиш с покупката. УСПЕХ!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- ще става разбирач
Colmic Extreme e произведен в завода на Tica и е 1:1 с модела Tica Exclusive 
Сам си реши дали да дадеш двойно повече пари за същата пръчка, но с надпис Colmic на нея. В момента цените са им около 350 лв. За Тика-та и 700 лв. за Колмика ...

Сам си реши дали да дадеш двойно повече пари за същата пръчка, но с надпис Colmic на нея. В момента цените са им около 350 лв. За Тика-та и 700 лв. за Колмика ...
-
- фен клуб-скобар
нищо,смятам да заложа на Колмика-тарикатите да ловят с тикатаLimanov написа:Colmic Extreme e произведен в завода на Tica и е 1:1 с модела Tica Exclusive

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

От кога пък шир-потребата Тика си имат завод? И от значение е, не къде е направена а как и от какъв мат'рялLimanov написа:Colmic Extreme e произведен в завода на Tica ...

Mарто, тази въдица ти подхожда

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз лових с колмик екстрийм доста време , и от опит ще ти кажа нещо много важно
Пръчката поради много финната си бланка се ,,уморява ''провисва и след време се чупи съвсем безпричинно.
А цените на резервни снадки са умопомрачителни , сменял съм вече и съм казал че вече никога няма да пазарувам от бате Веско ,,щедрия,, ако ще и последния търговец в Бг да е останал,даже в момента си продавам на части последните снадки за някой закъсал и приключвам с колмик завинаги.
Пръчката поради много финната си бланка се ,,уморява ''провисва и след време се чупи съвсем безпричинно.
А цените на резервни снадки са умопомрачителни , сменял съм вече и съм казал че вече никога няма да пазарувам от бате Веско ,,щедрия,, ако ще и последния търговец в Бг да е останал,даже в момента си продавам на части последните снадки за някой закъсал и приключвам с колмик завинаги.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- lishev_64
- разбира нещата
Colmic Extreme e произведен в завода на Tica и е 1:1 с модела Tica Exclusive ...

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- фен клуб-скобар
Ебаси ужаса-човек ти почти ме отказа бе ебаси мамата! Колмик скъпи,за Шимано ги няма въобще.......Имам аз хубави тояги,но исках и топ модела-не знам кво да правя честноboki speca написа:Аз лових с колмик екстрийм доста време , и от опит ще ти кажа нещо много важно
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- трапера
- сериозен играч
Вземай един Китайчик за 100тина лв, после да не те е яд много.DJONI RINGO написа:Не знам кво да правя честно
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Уффф... И аз съм голям фен на директните сопи, но сега нямам средства за нещо хубаво. Само ровя из нета и зяпам. Лошото е, че има пръчки на сносни цени, които няма как да ги пипнем и да ги усетим в България. Като например тия двечките:
Browning Black Magic Tele 800 - 252 грама.
Milo Leviathan 8m - 280 грама.
Глееедам ги, зяяяпам си, ама скоро няма да пипна такова... Май и следващия сезон ще си изкарам със старата тежка (430 грама), но корава и добре балансирана гега - Lineaeffe Carbon Competition 8m... Или най-много да се пробвам да взема от Румъния една Lineaeffe Unica ed.2008 8m - 365 грама, за смешните 117 лева.

Глееедам ги, зяяяпам си, ама скоро няма да пипна такова... Май и следващия сезон ще си изкарам със старата тежка (430 грама), но корава и добре балансирана гега - Lineaeffe Carbon Competition 8m... Или най-много да се пробвам да взема от Румъния една Lineaeffe Unica ed.2008 8m - 365 грама, за смешните 117 лева.

Тия и аз съм ги заглеждал, без да съм ги пипал.На Браунинга му е късичка транспортната дължина, има една снадка повече и е подозрително лек- вероятно провисва. Милото май се произвежда в Италия, за което не съм сигурен "+" ли е или "-" ???idivarna написа:Уффф... . Като например тия двечките:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн