Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Новото робство
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Pr0FisheR
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Трански Рибар , мога да ти кажа само едно: След толкова години история...след толкова години робство и страдание ние сме запазили своята писменост и култура.Борили сме се както физически , така и психически с всички , които искат да ни вземат най-ценното , а именно родината...А сега 60% от хората заради ниските заплати не могат да отглеждат повече от 2 деца и зимат средно по 300 лв.А едни "роми" зимат по 400 от банката ден и нощ киснат и чакат пари пред социялната служба за "бедните хора" уж нямали пари... е как да нямат пари като карат Мерцедеси и БМВ та за по 20 хил лв и отгоре
А и раждаемостта при ромите е с 60% повече от българите ...такаче след около 20 години ... ние 6те вземем малцинството а ромите ... не ми се говори

- barutchiata ©
- Администратор
Потресен съм
.И това става докато ходихме да викаме по митинги,докато си ходиме наРиба,докто Меди Доган го ухажват управниците дето гласуваме за тях, докато се караме у форума кой е прав и кой е крив.Ебати омагьосаните хора .........турски не знаят ,за турци се имат.Ако това станеше у Америка голям бой щяха да ядът.Ама тука управляващите не ги е еня ,за тях е важно да лапат докато са на власт .На баща ми рода са се изселили от турско защото са ги малтретирали дето са християни и българи .Оставили са земи и къщи само и само да се спасят .А тея тука на турци ми се правят.Ама у България открай време е "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"Няма правителство дето да мисли за Българите.Дай им закони да мислят за малцинствата
.А за нас БЪЛГАРИТЕ от трите средния
.Да им сера у устенцата на тези безхаберници

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Pr0FisheR не иде реч за циганите те са като паразитите само смучат
ако си гледал филмите който съм постнал разбираш че иде реч за тази сган гнус ме е от нея(турците)те не само паразитират те както разбираш наричат Българите гяаури
И не смятат че живеят в България а в сганската им държава
колега ggbg докато мислиш така ти си същия като сганта и циганите защото изоставяш родината си и паразитираш другаде
barutchiata в Якоруда съм бил 2 пъти по рибарски цели там не можеш кафе да си купиш ако не знаеш турски и като те виждат че си Българин те гледат на кръв това става докато спиме те лека полека се подготвят и скоро ще го постигнат-отцепление защото там са само турци
П.с.След 2 седмици имам работа в Кърджали-ще забуча Българско знаме на колата па да видим ако некой си отвори устата ще ни дават по новините

колега ggbg докато мислиш така ти си същия като сганта и циганите защото изоставяш родината си и паразитираш другаде

barutchiata в Якоруда съм бил 2 пъти по рибарски цели там не можеш кафе да си купиш ако не знаеш турски и като те виждат че си Българин те гледат на кръв това става докато спиме те лека полека се подготвят и скоро ще го постигнат-отцепление защото там са само турци

П.с.След 2 седмици имам работа в Кърджали-ще забуча Българско знаме на колата па да видим ако некой си отвори устата ще ни дават по новините

- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
колеги, "ОБЩЕСТВОТО" ни е болно
. Проблемите с мангалите, турците и помаците са коренно различни, но всички са еднакво сериозни. Ясно е, че държава няма, абдикирала е, но това сме направили и ние като че ли...Парата е главния двигател за всички тез` проблеми...А и като погледнем и преосмислим ценностната си система ще разберем за тоталната разруха настанала в България. Неможем да получим даром общество подобно на някоя от развитите страни..., където национализма е религия
Ще ги толерираме, интегрираме и правим модерно общество
..."..дорде е мъничка змията, елате да се съберем, със крак да и строшим главата...", к`во ме интересува дали са им промити мозъците или има друга причина, щом така се държат, мислят и говорят
и вместо да затварят такива като онзи "хирург", дето резнал топките и ги метнал на кучето, да ги заселят в такива райони....

малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
- CrossFire
- разбира нещата
Нямам думи за тези филми,гледал съм ги преди време 2-3 пъти.
Ето и един линк към същата тема да видите какво мислят и фотографите по въпроса
http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... ply_218250
Някой хора мислят по друг начин за съжаление,тъй като живеят в райони,в които турците са малко.А аз като реша една вечер да изляза по центъра на разходка и само на турски се говори и на висок глас,все едно са господари в града.Мамк.. им
Ето и един линк към същата тема да видите какво мислят и фотографите по въпроса
http://photo-forum.net/forum/read.php?f ... ply_218250
Някой хора мислят по друг начин за съжаление,тъй като живеят в райони,в които турците са малко.А аз като реша една вечер да изляза по центъра на разходка и само на турски се говори и на висок глас,все едно са господари в града.Мамк.. им

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
по мои(сьвсем любителски и не претендиращи за научни) изчисления сьм пресметнал(а аз имам достьп до най различни данни,относно социална политика,раждаемост,проценттно сьотношение по георайони и пр),че след около 70 години,чрез измешване в смесени бракове,на база раждаемост при различните етноси и др,ние вече няма да сьществуваме като понятие "бьлгарин":idea: бьлгари ще останат в малки общности единственно в бесарабско,както и в различни чужди дьржави,а като знам и там колко са СПЛОТЕНИ
....пиши го бегало
ми вие кво искате?дадохме си гьза на америка,а турция е втора в нато,с 56млн...интересно ми е например,при толкова негри в америка,кой ще им разреши да има новини на ЗУЛУСКИ например
хиля се,ама не ми е хич смешно...

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".