яз.поляница-Търговище

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

vasko76
новобранец
новобранец

яз.поляница-Търговище

Мнение от vasko76 »

някой знае ли частен ли е още язовира и има ли риболов в момента.Излиза ли уклея вече?
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.поляница-Търговище

Мнение от tzetzo62 »

Язовира е под аренда.Имам информация,че собственикът не пуска,даже и на платено!
roki 80
новобранец
новобранец

Мнение от roki 80 »

говори се че ще развалят договора с арендатора общината не била съгласна с договора дано скоро да стане, щото беше единствения язовир в района на който зимата има риболов
ra1nbow
новобранец
новобранец

Мнение от ra1nbow »

и аз имам информация , че до края на април ще е под аренда след което вече ще можем да си ходим свободно както преди.Надявам се наистина да стане така и след пролетната забрана да може да си ловим свободно ако изобщо остане някаква риба там!
Аватар
spower
новобранец
новобранец

Мнение от spower »

И аз така чух, че до май месец ще го държат русенците и напускат. Язовира е дълбок и няма да успеят да приберат всичко. Септември минах с блесната и забърсах една прилична сулка там до канала без да плащам на тези гарвани. Дано по-скоро се омитат и язовира да остане с предишния статут. Иначе преди години по това време тръгваше облеса. Сега около канала всичко е обрасло с растителност...
https://eleganten.top/ Мото и авто аксесоари.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”