Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

яз.Одринци, Област Добрич, пазачите бракониери
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
яз.Одринци, Област Добрич, пазачите бракониери
Как да спрем тези некадърници,по цял ден пускат мрежи на съседния язовир Ботево, и продават тонове риба?? 

- pachosz
- сериозен играч
Re: яз.Одринци, Област Добрич, пазачите бракониери
обади се на ИАРА, колега. Кажи им за кво иде реч и те да си действат.
-
- новобранец
Още утре мисля да подам един сигнал, да видим дали някой ще се размърда
-
- разбира нещата
на 'ботево"нали му се скъса стената,и е частенzlatko1990 написа:Как да спрем тези некадърници,по цял ден пускат мрежи на съседния язовир Ботево, и продават тонове риба??

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- новобранец
Скъса се дигата на Варненско Ботево миналата година и му оправиха стена и сега няма никакви проблеми...Говоря за Ново Ботево, обл.Добрич. когато се скъса дигата доста вода доиде с много риба, и язовир Одринци и Ново Ботево стана едно цяло, миналата година даже и за такса минаваха 2 3 пъти докато риболовците не им обещаха да ги шамарят... Днес отивам и въпросните пазачи 2ма с лодка и един с джип пазят си мрежичките и през 2 3 часа влизат и обират рибата...Говоря за по 10 мрежи по 100 мн= на 1 км,,,, А те нямат никакво право да идват там и да обезрибяват язовира 

Колеги подаваите сигналите за браконерите само през 112.Ефекта е по голям.
Невероятно, но факт хванах я с ръце!
имам приятели които се занимават с продажба на риба/законна/и те са ми споменавали че взимат таранка от одринци,и днес като прочетох това им казах че рибата е бракониерска и те ми казаха че им я продават с документи от одринци.
И ко излиза ,че ако си наема водоем и двама кат тея да ма снабдяват с незаконна риба
обаче с документи някви измислени...
Всичко става законо !!!
И таксата от 10 лева на рибар има смисъл някъв !!!
Мога да са обжаложа че са активисти на партия ГРЕБ !!!
обаче с документи някви измислени...
Всичко става законо !!!
И таксата от 10 лева на рибар има смисъл някъв !!!
Мога да са обжаложа че са активисти на партия ГРЕБ !!!
-
- новобранец
Те уш имаха право да си пускат мрежите до стената, и да вадят само толстолб, а сега стоят на Ботево и си пазят мрежите и през деня влизат си ги вадят няма проблем.
Колеги какво 112,звънял съм миналата година есента два пъти,когато на Цонево пред мен се пускаха мрежи от местни бракониери.Резултат никаква реакция,а си ме успокояваха,че пращали екип на ЯРА.Пребирам се вече един път в годината в бг и гледам как няма оправия,как на никой не му пука даже.Положението е трагично,според мен!
-
- новобранец
Няма ,няма.Така е.Те винаги не знаят нищо,днес поразровихме нещата из добричките вестници,да видим дали оттам ще излезе нещо.Одринци и
Ботево все пак са два различни язовира.Не стигат безчинствата на първия,та сега каквото мърда -всичко се изкарва и от Ботево.
Ботево все пак са два различни язовира.Не стигат безчинствата на първия,та сега каквото мърда -всичко се изкарва и от Ботево.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
При последното наводнение отгоре пак е влязла риба и те сега на спокойствие искат да хванат колкото може повече! Голяма наглост!