Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Сладководен Риболов
 Сладководен Риболов

за риба около Варна
Модератор: bobopeli
за риба около Варна
Здравейте, може ли някой да ми каже къде около варна може да се отиде в момента и да се полови малко риба, за сега съм набелязал яз.Венелин и яз. Одринци но не мога да намеря в нета тазгодишни отзиви за тези водоеми, та ако някой е ходил там или някъде другаде моля да сподели къде може да се изкара нещо, някоя каракудка , червенопер и даи Боже хубаво шаранче  мерси предварително
 мерси предварително

мерси предварително
 мерси предварителноRe: за риба около Варна
Здр колега . Преди 2 седмици бях на язовир Одринци много съм доволен . Билет 5 лв. Рибата не се плаща . Аз хванах около 8 кг. Червено перка , костур , каракуда , уклей която бе върната обратно , всичко на бял червей . Събота пак съм там . Дано съм ти бил полезен . Наслука .

Re: за риба около Варна
Ето ти тема за риба около Варна http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=13895" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;s7ensa написа:Здравейте, може ли някой да ми каже къде около варна може да се отиде в момента и да се полови малко риба, за сега съм набелязал яз.Венелин и яз. Одринци но не мога да намеря в нета тазгодишни отзиви за тези водоеми, та ако някой е ходил там или някъде другаде моля да сподели къде може да се изкара нещо, някоя каракудка , червенопер и даи Боже хубаво шаранчемерси предварително
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
язовир Пчелник - на 23 юни бяхме там, много съм доволен от язовира, много чисто и приятно а има и риба - предимно шаран, амур, таранка и сом

- 
				KirilIvanov
- новобранец 
Колега за Венелин мога да ти кажа от личен опит че бива но за средна риба до 2кг . За Одринци ми се иска и на мен да отида но е малко рисковано понеже имаш 2 км черен път и ако завали няма излизане но съм чувал от доверени хора че си заслужава. Плащаш 5 лв за 3 въдици и вземаш каквото хванеш. Също така бих ти бредложил Тръстиково и Доброплодно. Знам само че първия е 15 лв ,а втория 10 . Друго немога да ти предложа . А също така ако си за спорта отивай на Левски 40 лв вземаш до 20 кг но от 4 кг по малки парчета няма. Наслука

благодаря  ще пусна актуална информация от излета , дано има и поводи за снимки
 ще пусна актуална информация от излета , дано има и поводи за снимки