Риболов в (около) Вурвуру
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Риболов в (около) Вурвуру
Здравейте!!! Ще посетя въпросното място за първи път около средата на юни и ми се ще да си пробвам късмета. Ще помоля, който е посещавал района да сподели. Имам информация от хората, с които ще ходя за някакъв риболов, но те са само плажуващи. Мисля да пробвам на жива и изкуствена стръв. Информация от всякакво естество е добре дошла ( стръв, такъми, места за риболов, примамки и т.н.т.) Има доста изписано за Халкидики във форума, но по подробно за местата около Вурвуру не намерих нищо конкретно. Благодаря на всички озовали се. Здраве и успехи.
TRABUCCO
Re: Риболов в (около) Вурвуру
Всичко изписано за Халкидики като риболовни тактики важи с пълна сила за Вурвуру.
На плажа в самото село е много плитко, там можеш да ловиш всякакви дребосъци на бомбарда. Има 2-3 дървените кейчета, от които можеш да се пробваш. Ако практикуваш сърф кастинг, може да тръгнеш от лодките под наем в началото на селото надолу, посока Ормос Панагяс по плажа. Там е дълбоко. Ормос Панагяс си има хубав кей, който може да те изненада много приятно откъм риболов и рибна борса с ниски цени в случай на неуспех
Стръв си взимаш на отиване. Пропускаш отбивката за Вурвуру и продължаваш 200-300 метра в посока Никити. Ще видиш жълта или зелена бензиностанция, там е стръвта. Питаш за Акровати и Цуцуни. Във Вурвуру задължително водиш тайфата в ресторант Парис. Препоръчвам ти октопод на скара, Туна сувлаки, леден Митос и от домашното ципуро на чичо Парис. Няма да се разочароваш
На плажа в самото село е много плитко, там можеш да ловиш всякакви дребосъци на бомбарда. Има 2-3 дървените кейчета, от които можеш да се пробваш. Ако практикуваш сърф кастинг, може да тръгнеш от лодките под наем в началото на селото надолу, посока Ормос Панагяс по плажа. Там е дълбоко. Ормос Панагяс си има хубав кей, който може да те изненада много приятно откъм риболов и рибна борса с ниски цени в случай на неуспех

Стръв си взимаш на отиване. Пропускаш отбивката за Вурвуру и продължаваш 200-300 метра в посока Никити. Ще видиш жълта или зелена бензиностанция, там е стръвта. Питаш за Акровати и Цуцуни. Във Вурвуру задължително водиш тайфата в ресторант Парис. Препоръчвам ти октопод на скара, Туна сувлаки, леден Митос и от домашното ципуро на чичо Парис. Няма да се разочароваш

When I grow up I want to be,
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
-
- научил се да хвърля
Благодая много за инфото колега. Дано ме разберат на бензиностанцията
. Кръчмата ще я пробваме задължително. Здраве и успехи.

TRABUCCO
- veselinovk
- новобранец
Мини вечер до пристанището на Ормос. Ловя само на мач нощем . Ако има късмет излизат хубави сафриди и скумрии на акровати, скарида и филе от сардина или фриса.
Аз ще ходя от 07 юни
Аз ще ходя от 07 юни