Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Лодка за захранка
Модератор: emo vasilev
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лодка за захранка
Здравейте съфорумници искам да си направя радиооправляема лодка за захранка. Имам корпус готов и моторчта за задвижване обаче нямам идея какво ми трябва още за да я направя цялостно някой ако се е занимавал и знае как се правят моля да ми сподели какво и от каде да со взема за да я завърша. 

Без риболов няма любов !
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Лодка за захранка
Има един форум -моделистика, там има всичко което те интересува. Тук в този форум също има много теми, просто се разрови и чети. Успех
- atanas7711
- научил се да хвърля
тук има всичко необходимо за една лодка https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... rIX1BAWWOQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Трябва ти една апаратура, hobyking сякаш е най-добрия вариант от към цена и качество, спиид контролери за моторчетата, серво за контейнера за захранка, акомулатори, 100-тина лв +- за всичко горе доло и много четене из нета.
кьоркефали
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Разбрах че дистанционното и приемника са заедно и ми трябва 2,4 гХ за около 500 м обхат обаче какво друго ми трябва ...

Без риболов няма любов !
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Един приятел си поръча всички части от АлиБаба - китайски сайт. Евтино, за седмица стоката пристига. С това мога да ти помогна. За повече инфо мога да го разпитам, че ми каза ако искам да съм започвал да си конструирам и моя... но засега не се наемам.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Питай го какви компоненти да търся освен двигател и дистанционно с приемник

Без риболов няма любов !
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ок.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
- hshopov
- разбира нещата
Колега,похвално е това с което си решил да се захванеш! Мисля,че във форума имаше подобни теми! Разрови се и кореспондирай с колегите там! Успех с начинанието и да се похвалиш!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
БинокълExTaZzY написа:... и ми трябва 2,4 гХ за около 500 м обхват обаче какво друго ми трябва ...

- hshopov
- разбира нещата
Писано с усмивка ама наистина важно...хммм!sapuna написа:БинокълExTaZzY написа:... и ми трябва 2,4 гХ за около 500 м обхват обаче какво друго ми трябва ...
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Наскоро сглобих на мой колега поръчана от Германия. Лодката беше комплект корпус ,предавател, приемник ,контролери,двигатели и всичко останало в насипно състояние. Ето малко снимки и дано да съм бил полезен!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://baitboat.alle.bg/%D0%BD%D0%B5%D0 ... %BA%D0%B0/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;ExTaZzY написа:Здравейте съфорумници искам да си направя радиооправляема лодка за захранка. Имам корпус готов и моторчта за задвижване обаче нямам идея какво ми трябва още за да я направя цялостно някой ако се е занимавал и знае как се правят моля да ми сподели какво и от каде да со взема за да я завърша.