Малко помощ

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

vasko147
новобранец
новобранец

Малко помощ

Мнение от vasko147 »

Какво мислите за този директен http://www.bulit2000.com/enter-champions-pole" onclick="window.open(this.href);return false; 5м
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Малко помощ

Мнение от Chromeo »

С доста лоши неща от фирмата Enter съм имал имал досег с изключение на един техен бреийд и техния Champions Bolo 5м. - за съотношения цена/качество говоря. Конкретно не успях да намеря по-лек директен, на по-ниска цена от този, който си посочил. За тия пари няма какво да го бавиш, въпросът е да го видиш и пипнеш преди да купиш, защото не пише нито акция, нито строй и може да се окаже някакъв лигав локум или пък някаква овчарска гега, в другата крайност.
catch a fish or die trying !!!
Аватар
Sorcerer
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sorcerer »

Мисля че дължина от 5 м. е недостатъчна, когато става дума за директен ( освен ако няма да ловиш в някоя канавка).
Също така мисля, че ако събереш още някой лев и се свържеш с колегата sapuna от форума няма да сгрешиш :idea:
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Човече, ти ме заинтригува за 5петицата .Вкрайна сметка не сме профи а и пенсиите ни неса големи!!
За тез пари и тоз грамаж???
vasko147
новобранец
новобранец

Мнение от vasko147 »

Направо си е без пари като и гледаш параметрите
Аватар
Chromeo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Chromeo »

vasko147 написа:Направо си е без пари като и гледаш параметрите
Те параметри много няма дадени :lol:
Mistor ribar написа:Човече, ти ме заинтригува за 5петицата .Вкрайна сметка не сме профи а и пенсиите ни неса големи!! За тез пари и тоз грамаж???
Сравнително тежичък си е за 5-ца(225gr.). Може да разгледаш по-сайтовете другите 5-ци на други фирми и малко по-висока цена за сравнение, само пример давам - FL Holiday Pole 5м. - 175гр/ Globe New Hunter 5м. - 172гр./ FL Aqua Pole 5м. - 171гр. и т.н.
catch a fish or die trying !!!
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

Какво има да му мислиш за тези пари???
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от hshopov »

Теглото ме притеснява. За малко повече пари има доста по добри.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lishev_64 »

Много колеги пренебрегват грамажа на въдицата или смятат, че 250, 220 или 170 гр. нямат кой знае каква разлика и 50 - 60 гр. не са от голямо значение. Да, така е, но само когато копуваме сирене от кварталната бакалия. :D
50гр. на 5м. рамо си е наистина множко и не е за подценяване. Особено когато става въпрос за въдица, която ще държим цял ден на ръка. Огромна е разликата когато държим ENTER - CHAMPIONS POLE 5м. -225гр. или TICA Winner 5м. - 137гр. например. Да не коментираме още по-класни сопи.
Наистина, 20лв. не са пари на днешно време, но съм се убедил от практиката, че спестените пари тежат после във времето.
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”