Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Марица при гр. Септември
Модератор: Кърцата
Марица при гр. Септември
кажете как е там?на каква стръв се лови уклеи и другите риби?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Микси, за конкретното място нищо не мога да те посъветвам , щом питаш за стръв , уклея пролетно време е ясен - пинки , бели червеи ,
но аз те съветвам ако ,не дай си боже , не кълве стръвно пробвай и на всякъкви пълзящи и летящи насекоми
винаги има ефект .
и още една идея , пробвай и нещо по-тъка примерно кус-кус мое да има добър ефект
наслука и да пешеш какво е станало
но аз те съветвам ако ,не дай си боже , не кълве стръвно пробвай и на всякъкви пълзящи и летящи насекоми

и още една идея , пробвай и нещо по-тъка примерно кус-кус мое да има добър ефект
наслука и да пешеш какво е станало

Колега в повечето случаи става на плувка дали на река или язовир при вливането може да се лови уклеи.Ако не става на бял или пинки използвай вардевас , но не забравяй да използваш кукичка максимум 20 номер. За захранката с тази за шаран няма да имаш никакъв ефект.Купи си друга в магазините се продват хубави Български заханки специално за уклеи,които правят хубав облак при разпадането във водата.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много съвети може да изпишеме , ама ти по добре заминавай и после да ни разкажеш .
Само още една идея ако си по нов в занаята ( моля те не се засягай)
избери си някое място с по-бавно течение , там рибата ще кълве по-спокойно и ще имаш повече време а реакция
дано съм ти бил полезен
наслука
Само още една идея ако си по нов в занаята ( моля те не се засягай)
избери си някое място с по-бавно течение , там рибата ще кълве по-спокойно и ще имаш повече време а реакция
дано съм ти бил полезен
наслука
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.