Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нов Риболовен билет
Модератор: dantho.mihov
Нов Риболовен билет
Новите риболовни билети са ужасни!
Формат A4 и не можело да се режат, защото били документ. Предния ми го издадоха 2013 и изтече Февруари т.г.. Днес си извадих нов, неочаквах такъв ферман
Къде ще го прибирам ....
Не може ли да си върнат старите, малки и компактни...
Формат A4 и не можело да се режат, защото били документ. Предния ми го издадоха 2013 и изтече Февруари т.г.. Днес си извадих нов, неочаквах такъв ферман

Не може ли да си върнат старите, малки и компактни...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
Re: Нов Риболовен билет
Не виждам смисъл от такъв ферман. Едва ли някой попълва улов и т.н. От такова попълване има смисъл ако ги събираха в края на периода и да водят някаква статистика.
Най добре е да е с формат на лична карта. Евентуално и ламиниран.
Най добре е да е с формат на лична карта. Евентуално и ламиниран.
-
- научил се да хвърля
Или спокойно може да измислят нещо с чип. Отиваш, плащаш си - маркират и готово. Все едно да зареждаш ваучер. Ама това е бг е тук винаги трябва нещата да вървят към зле...
Да го направят като полицейските карти или личните карти (само билет) и отделно да ти дават една книжка за попълване която да си я държиш в кутията с примамките или в куфара.
Или най-добре като транспортните карти, електронно. Издават ти една и всяка година си я "зареждаш"
Предния (малкия) ми беше лесен, пъхаш го в джоба и айде..
Ако ги направят по-компактни, този ще го "изгубя", ще си платя там за преиздаване, само и само да е по-нормален.
Или най-добре като транспортните карти, електронно. Издават ти една и всяка година си я "зареждаш"
Предния (малкия) ми беше лесен, пъхаш го в джоба и айде..
Ако ги направят по-компактни, този ще го "изгубя", ще си платя там за преиздаване, само и само да е по-нормален.
Аз ли нещо се бъркам? Издаден 2013 и валиден до февруари 2016???????
-
- разбира нещата
Има категория хора/телк.степен инвалидност/която имат право на двугодишен билет..
Има такава категория хора,на които се издава доживотен билет,но не им завиждам.Съпругата ми е с такъв,но за сметка на това вече не може да лови с директен по-дълъг от 4м.Не може да го държи в ръката си-тежи им затова им направих дънарки да си стоят на стойките и да не им уморяват ръката.Така че икономията от 25лв.не им дава това удоволствие при риболов а мъка и завист,че не може да си ползва 2те ръце като останалите по водоемите.А по темата- и аз скоро намерих един билет от миналото,който имаше валидност 4гд.и всяка година се плащаше таксата и презаверяваше с печат.
П.П.Те и паспортите бяха с много страници спрямо личните карти сега,но за тях не мъркаме.
П.П.Те и паспортите бяха с много страници спрямо личните карти сега,но за тях не мъркаме.
Да, билета ми е ТЕЛК-ов
И се издава за периода на ТЕЛК-а.
Дано при следващото вадене, го измислят
И се издава за периода на ТЕЛК-а.
Дано при следващото вадене, го измислят

Ужасни са....аз като вадих Декември 2015 направо бях потресен...викам къде ще го тура сега това
..
Страшни идиоти са тези, мани ами и снимката не става да е от личната карта, трябва да носиш. Та с 300 зора намерихме чалъм за билета на приятелчето, че то с ТЕЛК, ма снимка не носи...налЕ старите така ги вадеха, ама нейсе.
Бе мани, че измислят- нищо нема да измислят, само простотия

Страшни идиоти са тези, мани ами и снимката не става да е от личната карта, трябва да носиш. Та с 300 зора намерихме чалъм за билета на приятелчето, че то с ТЕЛК, ма снимка не носи...налЕ старите така ги вадеха, ама нейсе.
Бе мани, че измислят- нищо нема да измислят, само простотия

Според мен тези, които ви ги вадят нещо са се бъгнали. Аз току що си извадих нов билет, изкопираха данните от старата база в новата и няма никакъв проблем. Билета като размер ми е същия. Снимката ми е старата.
На мен директно си ми казаха да нося снимка, добре, че имах една от преди няколко години, да не се снимам пак.
Сега ще ходя да си взимам някои неща и ще питам пак за билета.
Сега ще ходя да си взимам някои неща и ще питам пак за билета.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тц ! Просто при тия които си си вадил е имало само от старите бланки щото ги е мързело да ходят до ИАРА да ги сменят с новитеmiro253 написа:Според мен тези, които ви ги вадят нещо са се бъгнали...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ето новия...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Като гледам това, което си снимал няма нищо различно от старите бланки. Бланките са едни и същи, само, че формата на отпечатване е променена в "системата на ИАРА".Павел Три написа:Ето новия...
Аз мисля, че бланките са си същите, а само софтуеъра на ИАРА е друг. Още не съм ги сравнявал де, но рамера ми е същия
.