Язовир Батак!

Модератор: Кърцата

kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Язовир Батак!

Мнение от kRaikkonen »

Колеги утре заминавам за язовира!
Да попитам за прясна информация по точно около контра стената и шаранския залив?!
Ще съм благодарен и на малко!
viksmen
новобранец
новобранец

батак

Мнение от viksmen »

Ако имаш лодка можеш да побаркаш костура.хубаво си захрани мястото и на хранилка (качамак на пример) може да излажеш и някой шаро.излизат и каракудки
Fen sam na ribolova na hi6ni ribi.Rqdko hodq za drugo.Nai-golqmata mi strast sa 6tukite i re4nata pastarva (balkanka).Ne obi4am da lovq 6aran i 6aranovi ribi.
candino
новобранец
новобранец

re

Мнение от candino »

здравейте колеги

искам да попитам някой може ли да ми каже на батак от каде може да се вземе под наем ВОДНО КОЛЕЛО и на каква цена е понеже казвате 4е излизало костур от лодка пак мойта е малко спукана?

мерси предварително
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

viksmen благодаря!
Миналата година нямаше много костур........и затова ще ми е интересно да половя малко повече!
Лодка нямам :cry: но ще намеря решение!
Червеноперки не излизат ли?!Имаше ги с хиляди мин.година!
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Ето колега актуално инфо за положението на батак http://forum.nariba.com/viewtopic9117.html а що се отнася за наем на водно колело, както сам ще видиш по снимките там има!!! Наема за едно водно колело е 6лв на час , а цената на бунгалата в които бях е 40лв на вечер , но ти сам си прецени дали искаш да отидеш там !!! Ако все пак си се решил пиши лично и ще ти пратя и телефоните на собственика.
Това е от мен и наслука :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”