Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

иара и бракониери-да да
Модератор: bobopeli
иара и бракониери-да да
по яз.Ал С тамболийски
кой ще ги спре питам се и отговор няма.И пак там ловят малимерни шаранчета нямат и по една педя-къде са органитееее 

-
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Я и аз да напиша нещо по темата. Яз. Стамболийски е един от най-често посещаваните язовири от мен и от моите приятели. Имам може би над 200 излета на този водоем , като почнеш от овчарника та стигнеш до сипеите на стената. Бил съм на всички възможни места за риболов (включително и отсреща с лодка). Та какво е моето впечатление- преди да вземат голямото езеро под аренда и да го кръстосат с мрежи (става въпрос за стотици километри), ловихме прилични рибета. Да ,но на арендаторите не им стигна водната площ, че се прехвърлиха и на малкото езеро и в устието нагоре от Дарданелите. От тогава насам свясна риба на този водоем не съм ловил. До колкото ми е известно в момента е забранено на всички да хвърлят мрежи, но нали знаете като се научи баба меца да яде мед от едно място, трудно се отказва, та така и мрежарите. За толкова ходене на този язовир до сега са ме проверявали за билет един единствен път на 09.01 2006 на стената! На въпроса защо не търсят бракониерите, ами се занимават с нас, те отговарят, че язовирът е далече от големите градове (където има ИАРА) и затова им е проблем да идват по-често -т.е. скъп им е транспорта. Но явно има и други причини, но както и да е. Между впрочем тази година още не съм ходил там, защото имам постоянна информация от един колега в работата, който пък ходи почти всяка седмица и за сега нищо обнадеждаващо-само някой и друг костур, червеноперка, бибани и царици (слънчевки) и много рядко бяла рибка. Е хайде стига толкова, че то стана като роман!ПОЗДРАВИ И НА СЛУКА НА ВСИЧКИ !!!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

=
не им стигат парите на гадовете от иара,а къде са нашите пари от билети?никой не дава отчет.заслужават да не вадиме нищо и като дойдат на проверка да ги пуснеме да видиме дали могат да плуват