Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Имам вапрос за едни воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Имам вапрос за едни воблери
Вапроса ми е каква риба излиза на тези воблерчета и някои ако има такива да каже какви удари е имал на тях
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160860

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160860
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Втория обаче ти е истинско бижу отличен сомски и щукарски воблер

Добре дошъл във форума

Последно промяна от AL KAPONE на Вто Авг 07, 2007 8:37 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- CERRUTI
- сериозен играч
Чакай и аз да питам(да не пускам нова тема)значи тоя воблер ми е подарък от дядоми(бог да го прости човека той ме запали по риболова)донесъл го е от чужбина незнам точно(преди 20год.ако не и повече) коя държава,син гръб,сребърен корем,червена лопатка и вътре има топченца които тракат:

по размер не е от малките а среден,та въпроса ми е този модел(ветеран)става ли за нещо като се има впредвит модерните сега) за какви риби е?и как до го водя,на вода като не го дърпам седи на повърхноста,пробвал съм го няколко пъти но не съм бил настоятелен и съм нямал удар на него,моля колегите спинингисти да ми помогнат...

по размер не е от малките а среден,та въпроса ми е този модел(ветеран)става ли за нещо като се има впредвит модерните сега) за какви риби е?и как до го водя,на вода като не го дърпам седи на повърхноста,пробвал съм го няколко пъти но не съм бил настоятелен и съм нямал удар на него,моля колегите спинингисти да ми помогнат...

Колега, няма модерни - има уловисти

Този ми прилича на "Ружно паче" а те са много добри, ако не и отлични

разбереш потъването, а то зависи от насройката на лопатката

Може да имаш успех на щука, бяла или сом в река - ама трябва да се пробва и то повече

И УСПЕХ

/"Ружно паче" са Сръбски и са много търсени

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По отношение воблерчетата пуснати от колегата почитател на Хамерикански твърди ( бързи ) мухарки - ми малко са по-недолюбваните ( говоря само от мое име ) марки от Рабала от мен ама Кобрата на Корморан е една от тех
Лисунгер в случая риба си ял , нема ама нищо общо с Патетата даже и визуално
Вариантите са два - споменатите от butnik чешки воблерчета и модел на Йо-Зури спрян от производство преди десетина години но запазил характерното си тяло при по-новите варианти на "бобчетата" били те с една или две тройки ( тва бобче с две тройки май вече също нема
) и в двата варианта е един много добър воблер спрян от производство с висока сантиментална стойност и бих препоръчал да не го губиш по подводни дръве и камъне а да си го запазиш !

Лисунгер в случая риба си ял , нема ама нищо общо с Патетата даже и визуално

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- CERRUTI
- сериозен играч
Благодаря ви колеги за мненията,ще си го запазя,от него имам и една макара реликва незман марка пише-REEX/tokoz мисля че са купувани заедно с воблера.....както и да е благодаря ви отново....
А воблерите на колегата [ScoTT] много ми харесхат като изработка-първия срахотно копие на костур...мисля че на него най вече може да разчита за щука,а втория неможах да го опрелича като какъв вид риба е но с това хрилно петно май към слънчевка отива,а на слънчевка не се мръщи нито щуката нито сома и бялата...
[ScoTT] незнам колко ще ти помогне моето мнение както забеляза съм доста бос с воблерите,за спиниг съм имал успехи само с блесни-кленове и пъстърви....успех!!
А воблерите на колегата [ScoTT] много ми харесхат като изработка-първия срахотно копие на костур...мисля че на него най вече може да разчита за щука,а втория неможах да го опрелича като какъв вид риба е но с това хрилно петно май към слънчевка отива,а на слънчевка не се мръщи нито щуката нито сома и бялата...

[ScoTT] незнам колко ще ти помогне моето мнение както забеляза съм доста бос с воблерите,за спиниг съм имал успехи само с блесни-кленове и пъстърви....успех!!

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега пак ти казвам не се осланяй на моя коментар защото съм го дал не от опит с воблери ами от някви познания за хранителните навици на рибите по мой наблюдения:за първия ти го препоръчах за щука защото тя яде всичко дори други щуки,забелязъл съм че при риболова на костур като сложа малко рибе(3см.)дори костурче едрите костури калвът яко но ако сложиш по голямо костурче(5см.+)едрите не искат да пипат,а слънчевката е всепризната стръв за бяла и щука...[ScoTT] написа:Мерси на всички,че се вклиучиха в темата много ми помогнахте особенно CERRUTI и ANGEL 123
Продалжаваите да давате коментари!![]()
И Пак Мерси!![]()

Павел Иванов написа:По отношение воблерчетата пуснати от колегата почитател на Хамерикански твърди ( бързи ) мухарки - ми малко са по-недолюбваните ( говоря само от мое име ) марки от Рабала от мен ама Кобрата на Корморан е една от тех![]()
Лисунгер в случая риба си ял , нема ама нищо общо с Патетата даже и визуалноВариантите са два - споменатите от butnik чешки воблерчета и модел на Йо-Зури спрян от производство преди десетина години но запазил характерното си тяло при по-новите варианти на "бобчетата" били те с една или две тройки ( тва бобче с две тройки май вече също нема
) и в двата варианта е един много добър воблер спрян от производство с висока сантиментална стойност и бих препоръчал да не го губиш по подводни дръве и камъне а да си го запазиш !

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
old fox написа:....виж това http://www.uglyducklinglures.com/2-5-sinking.htm
Тъй , тъй . Вслучая сам потвърждаваш че даже и визуално не си приличат

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160860&photo=2
Този вървили за костур,защото са ми казвали,че се самоизяждат

Този вървили за костур,защото са ми казвали,че се самоизяждат