Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Искър 11.08.2007
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
яз.Искър 11.08.2007
Здравейте колеги,
хайде да се похваля отново в успешни излети
Датата е ясна , ставане рано път до язовира места колкото искаш, времето студено(духа насрещен вятър) и изглеждаше така.

Имах стара захранка и започнах да си захранвам от сутринта в 06.00ч. резултата не закъсня

,но старата захранка свърши и забърках нова (ползвам снимка на Local-sorry)

и се започна една сеч
да не ви казвам ще видите
Излезна и първата сериозна риба може би над 800-900гр(не съм я теглил
) борба и ето я и нея
имам и клипче но не можах да го кача за да го видите ...
Имаше колеги от 3-дена там на палатка , но при тях положението беше повече от отчайващо имаха 10-рибки за периода а бяха 5-човека.
И така всичко си вървеше добре захранка бол риба също докато не започнаха туристите с джетове и водни ски да обикалят брега и да се кефят на возията си(и развалиха риболова).
Това е катунчето и местото

По-живо по здраво финиширах с това:

повече от половината го върнах обратно да пораснат големи,

част от рибата си я оставих за мен,

а жената направи от голямата това,

Това е колеги от мен да се надявам ,че няма много да ме оплюете за взетата риба, но и ние сме хора и риба ядем(макар аз да не я и оппитвам но.... няма значение)
Ако се интересува някой ще му кажа и къде е мястото, но вие сигурно го знаете
.
Айде и наслука на всички и се надявам да ви е харесал репортажа . Ще пусна и клипчето до дни стига да го кача в нета.
хайде да се похваля отново в успешни излети

Имах стара захранка и започнах да си захранвам от сутринта в 06.00ч. резултата не закъсня
,но старата захранка свърши и забърках нова (ползвам снимка на Local-sorry)
и се започна една сеч

Излезна и първата сериозна риба може би над 800-900гр(не съм я теглил

имам и клипче но не можах да го кача за да го видите ...
Имаше колеги от 3-дена там на палатка , но при тях положението беше повече от отчайващо имаха 10-рибки за периода а бяха 5-човека.
И така всичко си вървеше добре захранка бол риба също докато не започнаха туристите с джетове и водни ски да обикалят брега и да се кефят на возията си(и развалиха риболова).
Това е катунчето и местото

По-живо по здраво финиширах с това:
повече от половината го върнах обратно да пораснат големи,
част от рибата си я оставих за мен,
а жената направи от голямата това,
Това е колеги от мен да се надявам ,че няма много да ме оплюете за взетата риба, но и ние сме хора и риба ядем(макар аз да не я и оппитвам но.... няма значение)

Ако се интересува някой ще му кажа и къде е мястото, но вие сигурно го знаете

Айде и наслука на всички и се надявам да ви е харесал репортажа . Ще пусна и клипчето до дни стига да го кача в нета.
-
- новобранец
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Радвам се колеги ,че споделяте с мен успешният ми излет

Надявам се и на Цонево някога да пораснат ,че да идваме и там да ги ловим

Колега Stront почти всичко бе хванато на директен 8-ца, като изключвам няколкото рибки хванати на дънните въдици (фидер,и една дънна на пружина) а ето и самият директен(снимката е от предишият ми успешен риболов на същото място).Браво колега! Страхотен излет и страхотен улов.
Защо и на Цонево вече няма от тия по големичките платики....
На кво ги хваща, директен, фидер, мач или нещо друго?
Надявам се и на Цонево някога да пораснат ,че да идваме и там да ги ловим

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Захранката съм я показал, като към снимката мога да добавя и един пакет ароматизирана галета + 150-200гр.шарен червей(бял,червен и жълт) захранване първоначално с 4-5 големи топки (колкото портокал) а после постоянно захранване на 15-30 минути с 1/2 на по-горе описаните топки.Ivak
Модератор
Браво, на мен все ми бягат искърските платики, над 10-тина не съм хващал никога, (без значение едри или дребни).
Да попитам ако може колко килограма захранка ползвахте и как захранвахте
Резултата е наистина добър вервайте ми

Айде и наслука на всички.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колеги казах ви който иска ще го водя, но така да го напиша във форума и всички да се юрнат за на там няма да станеIvak
Благодаря за съветите със захранката
Иначе уловът е супер и може и мен да ме заведете на споменатото място

Въпроса е в тръпката , в новите запознанства покрай риболова както и обмяната на опит помежду ни.
Няма чак толкова смисъл да казва колегата точно за мястото, макар, че и предишния път е имал успех там, но не е честно да стане тарпана точно там- то и рибата ще се разбяга като види сопите...
-
явно е някаква естествена яма с повече дълбочина и меко дъно и затова платиките се въртят там, а и захранката му е помогнала доста. Нека всеки се учи да има "око" за "рибните" места- има ги по няколко във всеки язовир.
Поздрави за колегата Димитър Янчев- интересувал се е за захранка, обикалял е за мястото- "царството" на платиките и е успял. БРАВО!
ПП. Единствено искам да ми обясни точно линията, която е използвал на 8- мицата- интересно е за капризна и едра риба като платиката.

явно е някаква естествена яма с повече дълбочина и меко дъно и затова платиките се въртят там, а и захранката му е помогнала доста. Нека всеки се учи да има "око" за "рибните" места- има ги по няколко във всеки язовир.
Поздрави за колегата Димитър Янчев- интересувал се е за захранка, обикалял е за мястото- "царството" на платиките и е успял. БРАВО!

ПП. Единствено искам да ми обясни точно линията, която е използвал на 8- мицата- интересно е за капризна и едра риба като платиката.